Артикул:
21799

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box LUCCA

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 220 x 230 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 683,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплект постільної білизни з стегнами підодіяльником Cotton Box LUCCA від турецького торгового бренду, який давно відомий на європейському ринку. До складу виробу входить 100% бавовна Егейського походження, тканину виконання - ранфорс. Верх підодіяльника пошитий у вигляді стьобаного покривала, в якості наповнювача використовується синтепон. Набір постільної білизни оформлений в біло-синій кольоровій гамі. Поверхня прикрашена красивим етнічним орнаментом. Дизайн виглядає дуже ефектно і оригінально, текстиль стане прикрасою будь-якого інтерєру. Виріб акуратно упаковано в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Ранфорс - це нова тканина, яка зявилася на ринку зовсім недавно і вже встигла завоювати любов і довіру споживачів. Матеріал володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і характеристики. Для виробництва ранфорса використовують ніжні бавовняні волокна, які для додання їм міцності скручують в одну нитку. Таким чином, полотно дивовижним чином поєднує в собі ніжність і міцність поверхні. Текстиль чудово драпірується і рівно лягати на ліжко, без складок і заломів. Модель можна використовувати без декоративного покривала, це не тільки красиво, а ще й дуже зручно і практично.

Поверхность білизни не накопичує статичну електрику і не іскрить. Екологічно чистий склад не викликає подразнень і алергії на ніжній шкірі. Структура тканини вільно пропускає повітря, що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться. Ранфорс здатний підлаштовуватися під навколишнє температуру і підтримувати оптимальний температурний баланс. Взимку білизна огорне теплом, а в літню спеку порадує прохолодою.

Матеріал цветоустойчів, постільна білизна не линяє і зберігає свою форму навіть після 300 прань. Всі забруднення легко відпираються, білизна не вимагає спеціального догляду. Для прання рекомендована температура води 30-40 градусів. Перед першим використанням бажано прополоскати виріб в прохолодній воді. Сушити білизну слід на відкритому повітрі або в провітрюваному місці, попередньо добре розпрямивши поверхню. При необхідності постільна можна погладити зі зворотного боку на середній температурі праски.

Придбати шикарний комплект постільної білизни з стегнами підодіяльником можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль характеризується високою якістю і доступною ціною, це прекрасний варіант для власного користування. Слід зазначити, що постільна білизна послужить універсальним подарунком на всі випадки життя. Текстиль можна подарувати друзями родичам з будь-якого приводу і урочистої нагоди, будь то Ювілей або Весілля.

Деталі товару
21799

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни BV S 0007 Eu, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Даний комплект постільної білизни виглядає спокійно і підкуповує інтерес до себе своїм зовнішнім виглядом. Класична клітина виглядає чудово, кольору підібрані настільки добре, що такий комплект впишеться в інтерєр...
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Antibes
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивна постільна білизна ARYA жаккард Antibes виглядає ошатно і яскраво. Шовковистий жаккард, прикрашений красивими квітами і вишивкою, стане родзинкою інтерєру Вашої спальні. Тканина щільна, безворсової, комфортна і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти