Артикул:
19713

Постільна білизна TAC jakar Clemence PVC

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC jakar Clemence PVC від преміального виробника домашнього текстилю родом з Туреччини. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання жаккард і сатин, поверхня виглядає багато і розкішно. Пропонована модель представлена в сірому і бежевому кольорі. Жакардове переплетення ниток утворює квітковий візерунок. Красиве і елегантне постільна білизна прикрасить будь-який інтерєр. Поставляється в презентабельною упаковці з логотипом фірми.

Постільна білизна активно використовується в кожному будинку, це не тільки красиво і гігієнічно, якісний текстиль здатний забезпечити комфорт і затишок під час сну. Пропоноване постільна білизна виграшно поєднує в собі два різновиди бавовняної тканини. Сатин забезпечує максимальну зручність у використанні, а жаккард надає виробу вишуканий зовнішній вигляд. Натуральний екологічно чистий склад, є повністю безпечним і не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі.

Сатин - це щільна тканина, яка славиться гладенькою і блискучою поверхнею, що по відчуттях дуже схожа з натуральним шовком. Такий ефект досягається завдяки використанню під час виробництва сильно скручених бавовняних ниток. Основа тканини мяка і шорстка, за рахунок чого білизна не сковзається по ліжку. Виріб не мнеться, ліжко завжди буде виглядати свіжо і акуратно.

Бавовняна білизна має високу гігроскопічність і повітропроникність. Поверхня дозволяє тілу дихати, а зайва волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню, зберігаючи відчуття сухості. Матеріал не накопичує статичну електрику, завдяки цьому, серцево - судинна та нервова системи мають можливість повністю розслабитися під час сну. Білизна підійде для всесезонного використання. Текстиль здатний підтримувати оптимальну температуру незалежно від навколишнього середовища.

Виріб порадує простотою в експлуатації. Білизна легко стирається і прасується, швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу сонячних променів.

Купити елітна постільна білизна можна оптом чи вроздріб в нашому інтернет магазині за приємною ціною. Представлений комплект, це прекрасний вибір в власний будинок. Купівля стане вигідним капіталовкладенням, адже вибирати нову білизну знадобиться не скоро. Слід сказати, що постільна білизна є універсальним подарунком для друзів і родичів на всі випадки життя.

Деталі товару
19713

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Arya Bordeaux Tarbes
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна Arya Bordeaux Tarbes в класичній картатій забарвленням чудово підійде до стриманого і суворого стилю спальної кімнати. Такий комплект постільної білизни ідеально підійде на подарунок...
Комплект постільної білизни Dream сатин Henrika
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 241,10 грн 6 166,00 грн
За допомогою техніки печворк створений цей витончений візерунок з завитків. Білий тон комплекту робить його привабливим, святковим. Красива вишивка шовкової і бавовняної ниткою підкреслює красу малюнка. Шовковиста...
Мікрофібра 3D, Комплект постільної білизни Вогняний кульбаба BV M 0015
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Фото-реалістичне зображення кульбаби в макрозйомці на великому полотні постільної білизни виглядає оригінально і цікаво. Такий комплект постільної білизни зацікавить всіх любителів обємних зображень, а мяка...
Постільна білизна TAC DELUX SATEN FABIA LACIVERT
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC DELUX SATEN FABIA євро LACIVERT - це красива постільна білизна високої якості від відомого турецького виробника. Купивши такий комплект, Ви безсумнівно прикрасите свою спальню і доповніть...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти