Артикул:
11941

Постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN kahve

Купити оригінальне постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN kahve з абстрактним малюнком від турецького виробника - створити неповторну атмосферу у Вашій спальні. Сатин щільний, мякий, повітряний, з шовковим блиском. Легко стирається і зберігає яскравість фарб на довгий час. Постільна білизна упаковано в подарункову упаковку і стане прекрасним подарунком близьким.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
5 745,31 грн 5 923,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 1

Наволочка - 50 х 70 х 1

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 70 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN ASPEN kahve від популярного турецького бренду. Текстиль характеризується дивовижною якістю і надійністю, відповідає міжнародним санітарним нормам. До складу виробу входить 100% бавовняне волокно, тканина виконання сатин delux . Малюнок нанесений при використанні новітніх розробок в текстильній промисловості набивним (друкованим) способом. Яскравий дизайн білизни сподобається активним людям, що цінують зручність і комфорт. Комплект виконаний в сіро - коричневих кольорах , поверхня прикрашена абстрактним малюнком. Комплектується в фірмову подарункову упаковку.

Постільна білизна широко поширений вид домашнього текстилю, який забезпечує комфорт і затишок під час сну. Пропоноване білизна характеризується чудовими споживчими властивостями. Сатин - це красива бавовняна тканина, яка повністю екологічно чиста і не викликає подразнень і алергічних реакцій. Це особливо важливо, адже постільна білизна має прямий контакт зі шкірою. Сатинова поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Завдяки цим властивостям, тіло вільно дихає, а виділяється волога швидко абсорбується і виводиться, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту.

Текстиль антістатічен, це добре відбивається на серцево - судинній системі і всьому організмі в цілому. Сатинове постільна білизна славиться своєю довговічністю і зносостійкістю. Виріб легке і повітряне, при цьому тканина дуже щільна і міцна, такий ефект досягається завдяки особливому способу виробництва. Лицьова сторона має гарний блиском і за відчуттями дуже нагадує натуральний шовк.

За виробом просто доглядати в побуті. Білизна можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах і стійкий до впливу ультрафіолетових променів. Якщо білизна ретельно розпрямити під час сушіння, поверхня залишиться рівною і гладенькою, прасування в такому разі не знадобиться. Це значно економить час і сили домогосподарок.

Універсальний комплект постільної білизни можна купити в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це прекрасний вибір в власний будинок. Довгі роки білизна буде радувати своїм зовнішнім виглядом і прекрасними властивостями, даруючи міцний і солодкий сон. Постільна білизна - це завжди модно і актуально, текстиль послужить чудовим подарунком для друзів і родичів з будь-якого приводу.

Деталі товару
11941

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ніч - прекрасний час для неймовірних відкриттів! І ми пропонуємо Вам насолодитися цими відкриттями разом з новою постільною білизною від турецької торгової марки Love You. Бавовняна тканина прикрашений оригінальним...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-rose-hill
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home ROSE HILL турецького виробництва поєднує в собі високу якість і вишукану мякість сатиновою тканини преміум класу. Бавовняна тканина прикрашений великою кількістю...
Нещодавно переглянуто
TAC DELUX SATEN  ASPEN  kahve TAC DELUX SATEN  ASPEN  kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 745,31 грн 5 923,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN kahve з абстрактним малюнком від турецького виробника - створити неповторну атмосферу у Вашій спальні. Сатин щільний, мякий, повітряний, з шовковим блиском....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти