Артикул:
11212

Постільна білизна TAC Ranforce Shane turkuaz

Представляємо Вашій увазі цікавий комплект постільної білизни, прикрашений красивим малюнком різнокольорових кульбаб. Комплект зроблений з мякого ранфорса турецької торговою маркою і виробником ТАС. Постільна білизна виконано якісно, з турботою про Ваш сон і відпочинок. Ви оціните мякість і якість виконання даного комплекту. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC Ranforce Shane turkuaz характеризується високою якістю і відповідає міжнародним санітарним нормам. Білизна на 100% складається з високоякісної бавовни Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений друкарським (набивним) способом з використанням новітніх розробок в текстильній промисловості. Білосніжна поверхня білизни прикрашена красивим малюнком у вигляді кульбаб, за якими нібито проноситься легкий вітерець. Текстиль виглядає дуже красиво і незвично, здатний наповнити атмосферу в кімнаті відчуттям легкості і свіжості. Поставляється в подарунковій упаковці з картону з фірмовим логотипом.

Ранфорс - є новим різновидом бавовняної тканини, яка має ряд корисних якостей і властивостей. Матеріал славиться прекрасними експлуатаційними якостями і ідеально підходить для пошиття постільної білизни. Текстиль характеризується високою щільністю, яка в рази перевищує щільність бязі. Поверхня дуже міцна, при цьому мяка і ніжна на дотик. Такий ефект досягається завдяки використанню для виробництва тонких скручених в нитку бавовняних волокон.

Постільна білизна з ранфорса красиво драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати свіжо і охайно. Поверхня не електризується і є повністю гіпоалергенної. Текстиль рекомендований для щоденного використання всіма членами сімї. Структура тканини вільно пропускає повітря, це дозволяє шкірі дихати і насичуватися киснем, що дуже важливо для регенерації нових клітин. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні. Білизна здатна адаптуватися під навколишнє середовище, влітку текстиль НЕ буде парити, а взимку подарує тепло і затишок.

Виріб з ранфорса рекомендується прати при температурі води 30-40 градусів з використанням неагресивних миючих коштів. Перед пранням білизну потрібно вивернути навиворіт. Сушити дуже гарне в добре распрямления вигляді при природних умовах. Гладити поверхню можна зі зворотного боку при температурі праски до 180 градусів.

Придбати пропонований комплект білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Текстиль стане вигідним придбанням у власний будинок і заощадить сімейний бюджет. Слід зазначити, що постільна білизна, це універсальний і завжди актуальний подарунок. Виріб можна подарувати абсолютно всім і з будь-якого приводу. Друзі та родичі будуть вдячні за виявлену турботу і увагу. Висока якість постільної і прекрасний зовнішній вигляд будуть довгий час нагадувати своєму власникові про чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
11212

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Gelin Home KELEBEK BEJ
rating 0 відгуків
9 108,00 грн
Купити вишуканий комплект постільної білизни Gelin Home KELEBEK BEJ від турецького виробника - підкреслити Вашу індивідуальність і надати розкішний вигляд Вашої спальні. Виконано з щільного сатину високої якості,...
TAC DELUX SATEN Grisel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісна постільна білизна TAC DELUX SATEN Grisel від турецького виробника сподобається найвибагливішим покупцям. Постільна білизна прикрашено вензелями на фіолетовому тлі, зробить Вашу спальню красивою і неповторною....
Нещодавно переглянуто
TAC Ranforce Shane turkuaz TAC Ranforce Shane turkuaz
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі цікавий комплект постільної білизни, прикрашений красивим малюнком різнокольорових кульбаб. Комплект зроблений з мякого ранфорса турецької торговою маркою і виробником ТАС. Постільна білизна...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти