Артикул:
10412

Постільна білизна Tac Ranforce Camilo Kirmizi

Комплект постільної білизни Tac Ranforce Camilo Kirmizi має одну примітну особливість, він виконаний в дуже простому стилі. Ніжно рожеві гілочки квітів прикрашають світле полотно комплекту. І завдяки такому виконанню постільна білизна виглядає дуже привабливо, а приємний ранфорс дозволить Вам відкрити нові відчуття від сну і відпочинку.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 279,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tac Ranforce Camilo Kirmizi від елітного турецького виробника, складається з 100% бавовни. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений за допомогою новітніх розробок, набивним (друкованим) способом. Шикарний дизайн білизни здатний задовольнити найвишуканіший смак. Кремова поверхню оформлена пишними квітами червоного кольору і елегантним візерунком. Текстиль виглядає презентабельно і багато, стане чудовим доповненням будь-якого інтерєру. Комплектується в подарункову упаковку з картону з фірмовим логотипом.

Постільна білизна один з найпоширеніших видів домашнього текстилю. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка зявилася на ринку текстилю зовсім недавно. Матеріал володіє прекрасними споживчими якостями і вже зумів завоювати любов і довіру покупців. Ранфорс, це покращений варіант бязі, тканину дуже щільна і міцна, славиться своєю зносостійкістю. На дотик поверхня досить мяка і ніжна, по відчуттях нагадує поплін. Для виготовлення матеріалу використовують тонкі сильно скручені бавовняні нитки. Білизна чудово драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде мати бездоганний зовнішній вигляд.

Текстиль не накопичує статичну електрику, це означає, що на серцево - судинну і нервову систему не діятимуть постійні подразники у вигляді дрібних розрядів струму. Це позитивно відбивається на всьому організмі. Натуральний екологічно чистий склад не викликає подразнень і алергічних реакцій. Білизна рекомендовано для щоденного використання. Пропонований комплект забезпечить максимальний комфорт і зручність під час відпочинку в будь-який час року. Поверхня як би підлаштовується під навколишнє температуру. Влітку виріб подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися. Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю.

Розкішне білизна просто у використанні і не вимагає спеціального догляду. Рекомендована температура води для прання становить 30-40 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах, стійке до сонячного світла, зберігає свою первинну форму, колір і привабливість. Білизна з ранфорса легко прасується і не завдасть особливого клопоту. Комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Купити пропонований постільний гарнітур можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним придбанням у власний будинок і послужить універсальним подарунком для друзів і родичів.

Деталі товару
10412

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
З таким постільною Ви легко оточіть себе і своїх близьких відчуттям комфорту, затишку і сімейного тепла. глибокий синій колір і красиві елементи подарують гарний настрій, мяка сатинова тканина зроблена на основі...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Nirvana
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна HOBBY сатин - люкс Nirvana , виконане в індійському стилі в чорно - червоних тонах сподобається Вам з першого погляду. Мякий і легкий сатин - люкс надає такому постільній білизні особливий шарм, а...
Love You Детский комплект  td 159
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Красиве дитяче постільна білизна для Ваших маленьких принцес від відомої торгової марки Love You. Комплект постільної білизни зроблений з чудового мякого сатину високої якості, щоб діти могли насолоджуватися...
Комплект постільної білизни First Nirvana
rating 0 відгуків
5 503,00 грн
Постільна білизна First Nirvana - внести сильну деталь в інтерєр Вашої спальні. Це постільна білизна доповнено вязаним покривалом і прикрасить будь-яке ліжко при будь-якому освітленні. Комплект постільної білизни...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Ranforce Camilo Kirmizi Постільна білизна Tac Ranforce Camilo Kirmizi
rating 0 відгуків
2 279,00 грн
Комплект постільної білизни Tac Ranforce Camilo Kirmizi має одну примітну особливість, він виконаний в дуже простому стилі. Ніжно рожеві гілочки квітів прикрашають світле полотно комплекту. І завдяки такому...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти