Артикул:
13614

Покривало гобеленові Tivolyo Home Afrodite

Гобеленове покривало на ліжко Tivolyo Home Afrodite зроблено з кращої гобеленової тканини відомим турецьким виробником, щоб Ви могли прикрасити Вашу ліжко і доповнити інтерєр спальні оригінальною деталлю. Покривало доповнено двома наволочками 50х70 см. Подарункова упаковка від виробника. Купити покривало на ліжко можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 646 бали. Ваш кошик буде загальним 646 бали який можна перетворити на ваучер на 646,00 грн.

12 932,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • Bordo
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало - 260 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Покривало гобеленові Tivolyo Home Afrodite з наволочками від елітного турецького виробника, який прославився далеко за межами своєї батьківщини. Текстиль торгової марки користується великим попитом, продукція характеризується відмінною якістю і ексклюзивним дизайнерським оформленням. До складу пропонованого покривала входить 100% бавовна. Тканина виконання - гобелен, малюнок нанесений за допомогою складного жаккардового переплетення кольорових ниток. Поверхня прикрашена ефектним абстрактним малюнком. Модель виготовлена в декількох колірних рішеннях, з переважанням бузкового, золотого, рожевого кольорів. Комплектується в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Пропоноване покривало доставить масу позитивних емоцій своєму власникові. Текстиль відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки і здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Покривало красиво драпірується, утворюючи ідеально рівну поверхню, приховуючи всі нерівності ліжку. Виріб не мнеться під час використання і має приємну текстуру. Поверхня мяка і ніжна на дотик. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій. На такому покривалі приємно проводити час.

Покривало наділене усіма корисними якостями натурального бавовняного волокна. Тканина гігроскопічна і вільно пропускає повітря. Це виключає виникнення парникового ефекту і забезпечує високий показник гігієнічності. Гобелен - це дуже щільна і стійка до зносу тканину, покривало прослужить кілька десятиліть, повністю зберігши свій привабливий зовнішній вигляд.

Текстиль стійкий до забруднень і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Для виведення окремих плям можна використовувати суху чистку. Виріб можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача і барвника. Сушити текстиль слід на відкритому повітрі або в добре провітрюваному місці, попередньо ретельно розпрямивши поверхню. У разі необхідності поверхню можна проутюжить при середній температурі з виворітного боку.

Купити пропонований преміальний текстиль можна в нашому інтернет магазині за демократичними цінами, як оптом, так і в роздріб. Виріб стане справжньою родзинкою спальні і наповнить атмосферу неповторним шармом. Модель є прекрасним вибором для власного користування, а також послужить дорогим подарунком для родичів і друзів. Текстиль можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, будь то ювілей, День весілля, Новий рік або будь-який інший свято або торжество.

Деталі товару
13614

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
гобелен
наволочки
50 * 70
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покрывало Элит
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You на сто відсотків зроблено з поліестеру. Наповнювач - сіліконізорованное волокно. В подарунковій упаковці. Виріб має високу щільність тканини. Дану позицію ви можете купити у нас оптом і в роздріб.
Love You Покрывало Вальс Шелк 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивна атласну покривало турецького бренду Love You Вальс прекрасно виглядає на ліжку. На покривалі зображений обємний квітковий малюнок 3D, який вабить і притягує. На такому покривалі Вам буде приємно проводити...
Нещодавно переглянуто
pokryvalo-gobelenovoe-tivolyo-home-afrodite pokryvalo-gobelenovoe-tivolyo-home-afrodite
rating 0 відгуків
12 932,00 грн
Гобеленове покривало на ліжко Tivolyo Home Afrodite зроблено з кращої гобеленової тканини відомим турецьким виробником, щоб Ви могли прикрасити Вашу ліжко і доповнити інтерєр спальні оригінальною деталлю. Покривало...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти