Артикул:
12752

Покривало Zebra Diamond

Під замовлення (три тижні)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Красиве покривало Zebra Diamond 260 х 270 з наволочками, наповнить вашу спальню відчуттям вишуканості. Всі ми створюємо затишок в своєму будинку за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І в цьому нам особливо допомагають пледи і покривала, своїм оригінальним дизайном, мякістю і комфортом які вони дарують.

Покривало виконано з декоративного шовку, який поєднує в собі кілька видів ниток з різних матеріалів, але складові єдине полотно. Завдяки високій щільності, мякості і стійкості до пошкоджень, така тканина отримала широку популярність, і стала повсюдно застосовуватися в елітному текстилі для будинку. Особливо часто, покупці нашого інтернет-магазину, звертають увагу на жакардові покривала і постільна білизна. Вони виглядають розкішно і вишукано на будь-яких ліжках і диванах.

Турецький виробник і відомий бренд Zebra Casa в своїй продукції завжди використовує найкраща сировина і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку. Щоб ви могли отримати не лише задоволення від використання даного покривала, а й могли подбати про комфорт і затишок, своїх близьких і рідних.

Купити покривало Zebra Diamond 260 х 270 з декоративного шовку можна оптом і в роздріб в інтернет -магазин Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

Дана модель покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі:

  • розмір - 260 х 270 см,
  • наволочка - 50 х 70 х 2 шт.,
  • декоративна наволочка - 1 шт.,
  • колір - крем, пудра, капучино.

Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника, прикрашену красивим декором.

Рекомендації, як доглядати за покривалом з декоративного шовку і жаккардової тканини. Такі тканини сам по собі дуже щільні і міцні, відрізняється високою зносостійкістю, але ми підготували кілька рекомендацій по догляду:

  1. Температури води при пранні такого покривала повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  2. При пранні жакардових, шовкових покривал використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  3. Кращий режим прання для жакардових покривал, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  4. Щільне покривало після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки, так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  5. Бажано сушити такий виріб поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі;
  6. Гладить жакардові вироби можна тільки з виворітного боку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове покривало буде радувати вас своєю мякістю і расотой не один рік.

В інтернет-магазині Sweet Home в широкому асортименті представлені розкішні жакардові покривала. Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко прикрасять інтерєр вашої спальні і стануть бажаним подарунком в будь-якому будинку на будь-якому святі.

Купити покривало з наволочками Zebra Diamond 260 х 270 з декоративного шовку можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною .

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україна, будь-якої транспортної компанією.

Деталі товару
12752

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
декоративний шовк, органза
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
вишивка, мереживо, стрази
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Gelin Home покрывало  pike жаккард с вязкой Eylul
rating 0 відгуків
8 605,00 грн
Gelin Home покривало pike жаккард з вязкою Eylul виконано з жаккарда і сатину. Розміри елементів наступні: покривало pike - 240 х 260, простирадло - 240 х 260, наволочка жаккард - 50 х 70 х 2, наволочка сатин - 50 х...
Покривало атласне Півонія сходу
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове атласну покривало на ліжко з малюнком в східному стилі, притаманному країнам Азії, неодмінно знайде свого покупця. Адже такого якісного, мякого і дивовижно красивого покривала Ви не побачите ні де більше....
КПБ Nazsu pike
rating 0 відгуків
4 520,00 грн
Мереживні покривало, наволочки і простирадла з жакарда Nazsu pike відмінно доповнять інтерєр спальної кімнати. Бежевий колір додасть Вашому ліжку ніжності і романтичності. Для виготовлення використана матерія...
Покривало Evelina Brodway
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове шовкове покривало на ліжко класу люкс від турецької торгової марки Evelina. Молочно-кремове полотно прикрашають оригінальні деталі з органзи і гіпюру, такі ж деталі Ви побачите і на двох декоративних...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти