Артикул:
19469

Колготки GIULIA Pari Fashion 100 den

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіночі фантазійні колготки GIULIA Pari Fashion 100 den з імітацією ботфорт, виконані з поліаміду 95% і еластану 5%. Українська торгова марка завоювала любов і довіру жінок високою якістю і надійністю своїх виробів. Виробник славиться широким асортиментом продукції і найрізноманітнішим дизайном. Текстиль має посилений мисок і комфортну середню посадку з широким поясом. Комплектується в подарунковій упаковці від виробника.

Життя сучасної жінки дуже активна і насичена, важливо виглядати привабливо і впевнено в будь-якій ситуації. Колготи стали невідємним елементом жіночого гардеробу. Якісна білизна ідеально підійде під короткі спідниці, сукні або шорти. Плоскі шви роблять їх не помітними під одягом, можна сміливо вдягати самі облягаючі сукні.

Продукція має міжнародний сертифікат якості Confidence in Textiles , який підтверджує безпеку виробу. Для виготовлення колгот використовується еластан найвищої якості Lucre , і технологія подвійної обмотки нитки, це значно продовжує термін експлуатації виробу. При розтягуванні в різні боки, нитки не деформуються і легко повертаються в первинний стан. Колготи довгий час збережуть свою форму та еластичність.

Шовковисті, мякі колготи, ідеально сідають по всій довжині, повторюючи анатомічну будову ніг. Не утворюють більш світлих або темних ділянок, що не настовбурчуються. Завдяки легкому стягуючого ефекту, фігура візуально ставати більш витонченою і стрункою, а ноги довшими і привабливими. Поверхня виробу надає легкий масаж, який стимулює кровообіг і знімає втому ніг. Щільні колготи досить добре зігрівають і підійдуть для носіння в осінньо-зимовий період. Подарують затишок і комфорт, впевненість в собі і в своїх силах. Модний і актуальний дизайн, допоможе створити неповторний образ, який буде притягувати і утримувати чоловічі погляди.

Щоб продовжити термін експлуатації виробу, слід дотримуватися рекомендацій по догляду. Прати колготи потрібно вручну, за допомогою неабразивних миючих засобів, добре підійде господарське мило. Температура води не повинна перевищувати 30 градусів, сушити рекомендується в распрямлённим вигляді, виклавши на рушник.

Купити колготи для себе і своїх близьких, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це хороший подарунок для близьких подруг і родичів.

Деталі товару
19469

Характеристики

категорія товару
Колготки
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Лосины Valeri 7010
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Елегантні трикотажні лосини Valeri 7010 ідеально підкреслюють фігуру, підходять для будь-якої погоди і стійкі витягуванню. Кишені обманки додають оригінальності цієї моделі лосин, і в поєднанні з блузкою або кофтою...
chulki-legs-20-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Класичні панчохи з еластану від італійського виробника підкреслять красу ваших ніжок і подарують відмінний настрій. Невелика щільність 20 den, дозволить вам насолодитися прогулянкою по місту навіть глибокої осені....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти