Артикул:
20456

Піжама жіноча Ipekten code 2199

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Бавовняна жіноча піжама Ipekten code 2199 виготовлена відповідно до міжнародних санітарних норм і відповідає високим стандартам якості. Турецький виробник займає провідне місце на ринку в даному сегменті товарів. Приємний дизайн виробу підніме настрій, біла футболка прикрашена забавним малюнком мишки, низ вироби оформлений бахромою, світло - рожеві штани в принт повторює малюнок футболки. До складу виробу входить натуральне бавовняне волокно 90% і еластан 10%. Поставляється у фірмовій поліетиленовій упаковці.

Якість сну багато в чому залежить від характеру обраної одягу. Пропонований комплект дуже зручний і практичний, допоможе забезпечити комфортний здоровий сон. Екологічно чистий матеріал не викликає алергічних реакцій та подразнень. Текстиль підійде для використання в якості домашнього одягу, образ буде неповторним і красивим навіть вдома. Піжама пошита у вільному крої, що не сковує рухів. Одяг допоможе розслабитися і відпочити після насиченого дня, налаштуватися на спокійну домашню атмосферу.

Матеріал дуже ніжний і приємний на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Тканина відмінно пропускає повітря, тіло завжди дихає, це виключає виникнення парникового ефекту. В такому одязі завжди буде комфортно, влітку білизна не парить і дарує приємну прохолоду, а в холодну пору текстиль допоможе зігрітися і подарує затишок. Виріб має високу гігроскопічність і всіма перевагами і корисними властивостями натурального матеріалу. Білизна не накопичує статичну електрику, це благотворно впливає на весь організм. Додавання невеликої кількості синтетики збільшує термін експлуатації і покращує зовнішні показники піжами.

Текстиль стійкий до численних прання і не потребує спеціального догляду. Білизна зберігає свою форму, яскравість кольору і ніжність поверхні. Виріб швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу сонячних променів. Піжама характеризується зносостійкістю і прослужить довгі роки активної експлуатації.

Запропоновану модель піжами можна придбати оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням і буде довгий час радувати свою володарку прекрасним зовнішнім виглядом і чудовими властивостями. Піжама підійде в якості подарунка для подруги, сестри, мами, коханій дівчині.

Деталі товару
20456

Характеристики

категорія товару
Піжами
склад тканини
90% бавовна, 10% еластан
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Для наших покупців ми пропонуємо чудові махрові жіночі халати турецького виробництва з мякої мікрофібри високої якості. Цей халат дозволить Вам насолодитися комфортною сухістю шкіри після ванни, душа або походу в...
халат Soft Cotton MARINE LEDY
rating 0 відгуків
2 870,00 грн
Прекрасний махровий халат від турецького виробника Soft Cotton Marine Lady стане вдалою покупкою для Вас. Халат виготовлений з якісної тканини, що складається на 40% з бавовни і на 60% з бамбукового матеріалу. Виріб...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти