Артикул:
11242

Халат TAC POLO

Махровий халат TAC POLO від турецького виробника стане Вашою улюбленою домашньою одягом, подарує тепло і комфорт після прийому душу. Оригінальний дизайн і висока якість виділяють цей халат серед схожих виробів. Тканина мяка, приємна на дотик, відмінно пропускає повітря і поглинає вологу. Такий халат стане прекрасним подарунком близьким.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Махровий халат TAC POLO від провідного турецького виробника домашнього текстилю. Торгова марка широко відома на європейському ринку і славиться високою якістю і цікавими дизайнерськими рішеннями в оформленні своєї продукції. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Текстиль виготовлений в приємній колірній гамі натуральних відтінків бежевого і коричневого кольорів, поверхня в вертикальну смужку. Халат класичного крою з запахом на пояс, відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Домашній одяг допомагає зробити побут більш комфортним і затишним. Мякий домашній халат допоможе розслабитися після активного дня і налаштуватися на тиху домашню атмосферу. Махра - це ворсиста тканина, численні петельки виходять шляхом витягування з нитки основи. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергічних реакцій та подразнень, навіть на самій чутливій шкірі. Це дуже важливо, адже банний халат часто має прямий контакт з распаренной шкірою.

Виріб має високу гігроскопічність і здатне миттєво вбирати велику кількість вологи, зберігаючи відчуття комфорту і сухості. Пухка структура чудово пропускає повітря, тіло безперешкодно дихає, це виключає виникнення парникового ефекту і дискомфорту. Матеріал прекрасно підтримує оптимальний тепловий баланс. У потрібний момент виріб прекрасно зігріє, але не буде парити.

Текстиль простий в побуті і чудово переносить часті машинні прання. Натуральна махра характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Виріб витримає до 300 прань, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд і корисні якості. Матеріал стійкий до сонячного світла і високих температур. Сушити виріб рекомендується при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Не варто сушити халат на батареї, гаряча поверхня може примяти численні петельки і поверхня втратить свою мякість.

Купити чудовий махровий халат можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Ціни приємно порадують своєю демократичністю і доступністю. Роблячи покупки для себе, згадайте про близьких і друзів. Текстиль послужить прекрасним подарунком для родичів і друзів. Мяке пухнасте виріб подарує масу приємних тактильних відчуттів і буде довгий час нагадувати своєму господареві про виявлену турботу і чудовий смак дарувальника.

Деталі товару
11242

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
Велюр махра
склад тканини
бавовна - 100%
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Халат Tivolyo Home  ROSELAND
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний жіночий халат з мякої махрової тканини на основі натуральної бавовни, зроблений відомим турецьким виробником. Білосніжна тканину прикрашена чудовим гаптуванням квіток троянди і красивим кантом, що подарує Вам...
Нещодавно переглянуто
халат TAC POLO халат TAC POLO
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махровий халат TAC POLO від турецького виробника стане Вашою улюбленою домашньою одягом, подарує тепло і комфорт після прийому душу. Оригінальний дизайн і висока якість виділяють цей халат серед схожих виробів....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти