Артикул:
9279

Скатертина Verolli ED-07

Купити скатертину Verolli ED-07 - краще рішення для прикраси Вашого будинку на тривалий час. Білосніжна жакардова тканина прикрашена красивим малюнком і має високу щільність. Такий скатертиною Ви прикрасите Вашу кухню та святковий стіл з будь-якого приводу. Подарункова упаковка від виробника. Скатертина можна придбати оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 220

Колір: білий, крем, сірий.

Скатертина Verolli ED-07 високоякісного турецького виробництва складається з 100% поліестеру. Тканина виконання - жаккард щільного переплетення. Дизайн вироби вражає своєю пишністю. Білосніжна скатертина прямокутної форми прикрашена сірим традиційним східним малюнком у вигляді «огірків». Древній орнамент символізує добробут і достаток. Виріб виглядає дуже красиво і вишукано, текстиль прекрасно доповнить будь-який інтерєр їдальні або вітальні. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Скатертина грає головну роль в сервіровці столу, традиція прикрашати стільницю за допомогою тканини сягає в далеке минуле. Текстиль допомагає створити атмосферу тепла і домашнього затишку. Гарно оформлений стіл підкреслює гостинність і добрий смак господарів. Пропонована модель відрізняється своєю універсальністю, вона підійде як для повсякденного використання, так і частка сервіровки святкового столу.

Жаккард - це щільна і дуже міцна тканина, яку отримують шляхом складного переплетення ниток, в результаті такого переплетення можна отримати красивий малюнок. Поліестер, з якого виготовлений текстиль, є найпоширенішим синтетичним матеріалом, на його частку припадає половину всіх виробів текстильної промисловості. Матеріал володіє прекрасними споживчими якостями.

Тканина мяка і ніжна на дотик викликає приємні тактильні відчуття. Поверхня виглядає дорого і розкішно, злегка переливається і блищить. Склад є повністю безпечним і гіпоалергенним. Текстиль чудово драпірується і не мнеться вчасно використання, стіл завжди буде виглядати бездоганно. Скатертина не пропускає воду і стійка до появи плям.

Виріб характеризується міцністю и довговічністю. Скатертина не потребує додаткового догляду її можна прати в пральній машині. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, для продовження терміну експлуатації краще вибрати дбайливий режим і відмовитися від автоматичного віджиму. Текстиль швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу прямих сонячних променів. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Придбати цю кухонну скатертину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням і буде довгі роки радувати родину і гостей будинку прекрасним зовнішнім виглядом. Атмосфера завжди буде урочистій і світлою. Слід зазначити, що скатертина послужить чудовим подарунком для друзів і родичів.

Деталі товару
9279

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Verolli-ED-301
rating 0 відгуків
811,00 грн
Скатертина Verolli ED-301 виконана з мякого Поликоттон і прикрашена вишивкою з ниток жаккардового переплетення. Така скатертина прикрасить і доповнить інтерєр Вашої кухні, подарує святковий настрій. Мяка тканина...
скатерть Verolli Clasik Class-A
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Не знаєте, яку купити скатертину, щоб прикрасити Ваш стіл? Тоді радимо звернути увагу на скатертину на стіл Verolli Clasik Class-A від відомого виробника текстильної промисловості. Її виготовили з якісної, міцної і...
skatert-arya-aster-160-220
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 255,50 грн 3 830,00 грн
Оцініть турецьке якість і витончену роботу. Скатертина на стіл ARYA Aster стане чудовою прикрасою Вашого інтерєру. Легке полотно скатертини легко лягає на будь-яку поверхню і наповнює приміщення своєю красою,...
Нещодавно переглянуто
skatert-verolli-ed-07 skatert-verolli-ed-07
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити скатертину Verolli ED-07 - краще рішення для прикраси Вашого будинку на тривалий час. Білосніжна жакардова тканина прикрашена красивим малюнком і має високу щільність. Такий скатертиною Ви прикрасите Вашу...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти