Артикул:
20453

Скатертина Tivolyo Home POPYY

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 167 бали. Ваш кошик буде загальним 167 бали який можна перетворити на ваучер на 167,00 грн.

3 351,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 260

Скатертина Tivolyo Home POPYY від турецького виробника, який широко відомий за межами своєї країни. До складу виробу входить натуральний льон - 40% і поліестер - 60%, полотно ткане жаккардовое. Прямокутна скатертину світлого оливкового кольору прикрашена ніжним принтом у вигляді півоній, інших садових квітів і в польоті над ними метеликами. Малюнок нанесений за допомогою новітніх розробок, друкованим способом. Прекрасна скатертину стане вдалим завершенням будь-якого інтерєру. Комплектується текстиль в подарункову коробку з логотипом фірми.

Скатертина - це багатофункціональний текстиль, який знаходить широке застосування в побуті. Текстиль викликає приємні асоціації з сімейними святами і теплом домашнього затишку. Пропоноване виріб відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Виріб гармонійно поєднує в собі переваги натуральних і синтетичних волокон.

Поверхность ніжна і приємна на дотик, текстиль прекрасно драпірується і рівно лягати на стіл. Скатертина здатна декорувати старі меблі надавши їй новий вигляд і захистити від забруднень і пошкоджень нову. Поміняти або випрати скатертину набагато простіше, ніж купити новий стіл. Виріб прекрасно підійде як для щоденного використання, так і для святкової сервіровки столу. Тканина важко сминаемости і має властивість відштовхувати бруд. Додавання синтетики збільшує термін експлуатації готового виробу і його зовнішні характеристики.

Текстиль простий у використанні і побуті, легко стирається і набуває нового вигляду. Матеріал швидко сохне в природних умовах, стійкий до впливу ультрафіолетових променів, зберігає свою первинну форму і яскравість. Поверхня легко прасувати. Виріб характеризується високою міцністю и прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Купити елітну скатертину можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Для облаштування будинку, важлива кожна дрібниця, пропонований текстиль, це чудовий вибір, який порадує всіх домочадців. Роблячи покупки для себе, згадайте про близьких і родичів, адже скатертину є прекрасним подарунком по будь-якому випадку і торжества. Презент відрізняється своєю актуальністю і універсальністю, така річ стане в нагоді в кожному будинку. Текстиль буде радувати і нагадувати своєму власникові про чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
20453

Характеристики

категорія товару
скатертини
склад тканини
льон 40% - поліестер 60%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Verolli-Floc-zhakkard-podarochnaja-upakovka
rating 0 відгуків
2 214,00 грн
Скатертина на стіл Verolli Floc зроблена відомим турецьким виробником з кращої жаккардової тканини. Мяка жакардова тканина зробила скатертину мякою і при цьому вельми міцною. Так само варто відзначити гарний малюнок...
Скатертина Pano Foliage
rating 0 відгуків
1 607,00 грн
Купити скатертину на стіл від відомого виробника текстильної промисловості - надати Вашій вітальні або кухонної кімнаті комфорт і красу. Скатертина з привабливою вишивкою стане в нагоді під час сервірування столу....
skatert-KAYAOGLU-Sarmasik-krem
rating 0 відгуків
2 353,00 грн
Скатертина KAYAOGLU Sarmasik - це чудовий варіант оригінального прикраси для інтерєру Вашої квартири або будинку. Гарний дизайн, висока якість роботи від турецького виробника роблять її кращою серед аналогічних...
Скатертина TAC Raschel
rating 0 відгуків
504,00 грн
Купити розкішну скатертину від відомого турецького виробника ТАС - прикрасити Ваш святковий стіл і створити затишну атмосферу. Скатертина виконана з бавовняної тканини і доповнена фатином. Гості неодмінно оцінять...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти