Артикул:
8399

Скатертина Kayaoglu Star beyaz

З радістю пропонуємо Вам чудову скатертину Kayaoglu Star beyaz від турецького виробника відомого у всьому світі. У цій скатертини поєднуються мяка жакардова тканина високої щільності і білосніжний відтінок доповнений жаккардовой вишивкою. Це найкраще прикраса вашого святкового столу. Скатертина можна купити як оптом, так і в роздріб в нашому магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 161 бали. Ваш кошик буде загальним 161 бали який можна перетворити на ваучер на 161,00 грн.

3 236,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 240

Скатертина Kayaoglu Star beyaz від турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання - жаккард. Прямокутна скатертину білого кольору прикрашена вишивкою. Текстиль виглядає багато і розкішно, виріб стане чудовою прикрасою святкового столу, створить урочисту і затишну атмосферу. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Традиція прикрашати стіл корінням сягає в далеке минуле. Навіть найпростіше частування за ошатно прибраним столом перетвориться в урочисту трапезу. Пропонована скатертину прекрасно справляється зі своїми основними завданнями. Виріб ідеально поєднує в собі практичність і красу. Виготовлена з синтетичного матеріалу поліестеру, скатертину характеризується високою зносостійкістю і довговічністю.

Поверхня дуже мяка і приємна на дотик, жакардовий малюнок виглядає чудово, а мереживо надає особливий шарм. Ніжна скатертину має високу міцність і стійкістю до механічного впливу. Завдяки такому виробу, можна швидко оновити старі меблі або захистити нову від пошкоджень і забруднень. Сяюча біла скатертина відрізняється своєю універсальністю, вона прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і підійде для сервірування з приводу будь-якого торжества або просто сімейної вечері. На такому текстилі буде виграшно виглядатиме будь-який посуд. Гарно оформлений стіл уособлює собою тепло і домашній затишок, підкреслює гостинність господарів будинку.

Виріб з поліестеру не завдасть клопоту по догляду. Тканина має властивість відштовхувати рідини і забруднення, навіть найскладніші плями легко відпираються. Температура води для прання не повинна перевищувати 40 градусів. Білу скатертину не слід прати разом з кольоровими речами. Якщо віджати виріб вручну і висушити при природних умовах в добре распрямления вигляді, поверхня залишиться гладкою і рівною. Це значно заощадить час і сили домогосподарок на прасування. Матеріал стійкий до впливу ультрафіолету, до синтетики байдужі водоносні комахи і кліщі.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Скатертина - це прекрасний вибір для облаштування власного будинку і вигідне капіталовкладення. Текстиль прослужить довгі роки, зберігши свій бездоганний зовнішній вигляд. Елітне виріб стане чудовим подарунком для друзів і родичів з будь-якого приводу. Ошатна скатертину буде прикрасою будинку і нагадає про чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
8399

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-magija-sna-145-180
rating 0 відгуків
868,00 грн
Пропонуємо вам чудову скатертину "Магія Сну" 140х180 см виробництва Україна, від одного з кращих виробників текстильної продукції для дому. Скатертина зроблена з тканини високої щільності і приємною мякості....
skatert-KAYAOGLU-Samanyolu-Krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 672,80 грн 1 968,00 грн
Скатертина KAYAOGLU Samanyolu - це прекрасний елемент декору, яким Ви зможете прикрасити стіл і доповнити Вашу кімнату красивою деталлю. Турецький виробник використовував кращу тканину високої щільності для того,...
skatert-Cicek-Agova-Tasli-kruzhevo-kamni
rating 0 відгуків
1 145,00 грн
Скатертина на стіл Cicek Agova Tasli прикрашена красивим вишитим малюнком і чудовим кантом з декоративним камінням. Також кухонні скатертину укомплектована вісьмома чудовими серветками, що додасть Вашому столу...
Скатертина Pano Foliage
rating 0 відгуків
1 607,00 грн
Купити скатертину на стіл від відомого виробника текстильної промисловості - надати Вашій вітальні або кухонної кімнаті комфорт і красу. Скатертина з привабливою вишивкою стане в нагоді під час сервірування столу....
Нещодавно переглянуто
skatert-kayaoglu-star-beyaz-160-240 skatert-kayaoglu-star-beyaz-160-240
rating 0 відгуків
3 236,00 грн
З радістю пропонуємо Вам чудову скатертину Kayaoglu Star beyaz від турецького виробника відомого у всьому світі. У цій скатертини поєднуються мяка жакардова тканина високої щільності і білосніжний відтінок...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти