Артикул:
9311

Скатертина Cicek Bella

Ця чудова скатертина Cicek Bella стане гідною прикрасою Вашого столу або ж інтерєру. Турецький виробник використовував кращі матеріали, щоб Ви могли подарувати Вашим близьким святковий настрій. Це мяка гобеленова тканину, красивий малюнок з жакардових ниток і приємний відтінок. Купити скатертину Ви можете оптом і в роздріб в магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 55 бали. Ваш кошик буде загальним 55 бали який можна перетворити на ваучер на 55,00 грн.

1 116,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 220

Скатертина Cicek Bella високоякісного турецького виробництва. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання гобелен. Модель прямокутної форми виконана в приємному відтінку бежевого кольору, вся поверхня прикрашена листяним принтом. Малюнок нанесений за допомогою жаккардового переплетення ниток. Текстиль виглядає ошатно і вишукано, стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

У першу чергу скатертину викликає асоціацію з теплом і домашнім затишком. Красиво прибраний стіл підкреслить хороший смак і гостинність господарів будинку. За допомогою скатертини можна кардинально поміняти атмосферу в кімнаті, зробивши її більш святковою і урочистою. Крім естетичної функції, виріб виконує і важливі практичні завдання. Текстиль захищає поверхню столу від забруднень і пошкоджень.

Поліестер - це дивовижний синтетичний матеріал нового покоління. Тканина володіє чудовими якостями і властивостями. Скатертина мяка і ніжна на дотик. Поверхня не пропускає воду і відштовхує бруд, на полотні не зявляються стійкі жирні плями. Склад тканини не викликає алергії і подразнень. Матеріал має гарний шовковистим блиском, текстиль виглядає багато і вишукано, вигідно підкреслить будь-який посуд.

Текстиль славиться своєю зносостійкістю, скатертину можна прати в пральній машині. Рекомендується вибрати дбайливий режим, температура води повинна становити 30-40 градусів. Краще не користуватися автоматичним віджиманням, а дати виробу висохнути при природних умовах. Тканина швидко сохне, стійка до впливу сонячних променів, зберігає свою первинну форму і колір, навіть після багаторазового використання. Скатертина утримує рівну поверхню і після прання, що значно економить час і сили домогосподарок на прасування. Якщо все ж таки така необхідність виникла, виріб можна погладити зі зворотного боку теплою праскою.

Розкішну скатертину Cicek Bella можна придбати за доступною ціною в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про близьких і друзів. Адже текстиль послужить прекрасним подарунком на Весілля, День народження або будь-яке інше торжество. Вишуканий дизайн здатний задовольнити самий витончений смак. Виріб стане в нагоді в кожному будинку, такий презент характеризується актуальністю і затребуваністю.

Деталі товару
9311

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-aster-160-220
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 255,50 грн 3 830,00 грн
Оцініть турецьке якість і витончену роботу. Скатертина на стіл ARYA Aster стане чудовою прикрасою Вашого інтерєру. Легке полотно скатертини легко лягає на будь-яку поверхню і наповнює приміщення своєю красою,...
skatert-magija-sna-145-220
rating 0 відгуків
1 030,00 грн
Скатертина "Магія Сну" зроблена якісно з мякої тканини високої щільності відомим виробником, зарекомендували себе, як один з кращих виробників текстильної продукції для дому. Скатертина прикрашена етнічними...
skatert-verolli-kdk-ed-40-zhakkard
rating 0 відгуків
562,00 грн
Купити скатертину Verolli KDK ED-40 - відмінна ідея для красивого і практичного прикраси Вашої кухні. Виконана їх мякого і міцного жаккарда, прикрашена вишивкою і доповнена мереживний окантовкою, вона прикрасить...
skatert-arya-lamesa-krem-beyaz-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красива скатертина на стіл Arya Lamesa Krem-Beyaz допоможе Вам створити святковий настрій і прикрасити інтерєр Вашої кухні витонченим аксесуаром. Мяка жакардова тканина прикрашена красивим малюнком який підкреслює...
Нещодавно переглянуто
skatert-Cicek-Bella-160-220 skatert-Cicek-Bella-160-220
rating 0 відгуків
1 116,00 грн
Ця чудова скатертина Cicek Bella стане гідною прикрасою Вашого столу або ж інтерєру. Турецький виробник використовував кращі матеріали, щоб Ви могли подарувати Вашим близьким святковий настрій. Це мяка гобеленова...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти