Артикул:
9616

Скатертина Verolli Floc

Скатертина на стіл Verolli Floc зроблена відомим турецьким виробником з кращої жаккардової тканини. Мяка жакардова тканина зробила скатертину мякою і при цьому вельми міцною. Так само варто відзначити гарний малюнок і приємні відтінки. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити скатертину оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 110 бали. Ваш кошик буде загальним 110 бали який можна перетворити на ваучер на 110,00 грн.

2 214,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 220

Колір - білий, крем, беж, бордо.

Скатертина Verolli Floc високоякісного турецького виробництва. Торгова марка має бездоганну репутацію і користується великим попитом на європейському ринку. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання - жаккард. Модель представлена в декількох колірних варіаціях: білому, кремовому, бардовом і бежевому кольорі. Прямокутна скатертину прикрашена красивим рослинним візерунком по всій поверхні. Така скатертина стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру кухні і їдальні. Комплектується в оригінальну подарункову упаковку від виробника.

Скатертина є головним атрибутом красиво сервірованого столу. Традиція прикрашати стіл налічує багатовікову історію і спочатку мала сакральне значення. Вважалося, що захищаючи стільницю скатертиною, господиня захищає всю сімю від бід і негараздів. Пропонована скатертину характеризується своєю універсальністю і прекрасно підійде як для повсякденного використання в колі сімї, так і для особливо урочистих випадків і званих вечерь.

Жаккардовая тканину дуже щільна і міцна, малюнок виходить шляхом складного переплетення ниток. Виріб мяке і ніжне на дотик, прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Склад не викликає алергічних реакцій та подразнень. Поліестер володіє відмінними споживчими властивостями, він довговічний і зносостійкий. До матеріалу байдужі шкідливі комахи. Поверхня скатертини володіє водовідштовхувальним ефектом.

Виріб не доставить особливих турбот в побуті, скатертину можна прати в пральній машині при температурі води 30 градусів. Рекомендується використовувати дбайливий режим і мякі миючі засоби без відбілювача. Для продовження терміну служби варто відмовитися від автоматичного віджиму і дати воді стекти самостійно, рівно розвісивши скатертину. Текстиль швидко сохне в природних умовах, білизна стійко до сонячного світла, зберігає свою форму і привабливість. При необхідності поверхню можна пропрасувати теплою праскою зі зворотного боку.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет магазині за доступними цінами, як оптом, так і в роздріб. Красива і практична скатертину стане вигідним капіталовкладенням і приємною покупкою в власний будинок. Текстиль допоможе створити затишну і урочисту атмосферу в домі. Виріб так само послужить чудовим подарунком для друзів і родичів, така річ в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
9616

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-verolli-pano
rating 0 відгуків
1 224,00 грн
Скатертина на стіл Verolli Pano зроблена для Вас одним з кращих турецьких виробників, щоб Ви могли прикрасити святковий стіл оригінальним аксесуаром і доповнити інтерєр Вашої кухні. Скатертина зроблена з мякої...
komplekt-stolovogo-belija-s-kolcami-dv-t-1013-9-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Чудовий комплект столового білизни з кільцями, 9 одиниць DV-T-1013 турецького виробництва стане прекрасним доповненням Вашого свята. Виконаний з жаккардової тканини, прикрашений шовковими стрічками і декоративними...
Нещодавно переглянуто
skatert-Verolli-Floc-zhakkard-podarochnaja-upakovka skatert-Verolli-Floc-zhakkard-podarochnaja-upakovka
rating 0 відгуків
2 214,00 грн
Скатертина на стіл Verolli Floc зроблена відомим турецьким виробником з кращої жаккардової тканини. Мяка жакардова тканина зробила скатертину мякою і при цьому вельми міцною. Так само варто відзначити гарний малюнок...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти