Артикул:
20654

Постільна білизна TAC ranforce Blanche

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC ranforce Blanche від турецького виробника, який займає лідируюче місце на ринку домашнього текстилю. До складу виробу входить натуральний хлопок вищого сорту, тканину виконання ранфорс. Фарбування вироблено друкованим способом. Білизна виконано в гарному мятном кольорі і прикрашено розкішним орнаментом з вензелями. Текстиль прикрасить ліжко і перетворить її в королівське ложе. Комплектується текстиль в фірмову подарункову упаковку.

Постільна білизна є невідємним атрибутом текстилю в кожному будинку. Пропонований комплект володіє чудовими експлуатаційними якостями, покупка такого комплекту стане вигідним капіталовкладенням. Ранфорс - це новий вид бавовняної тканини, яку можна назвати поліпшеним варіантом бязі. Використання сильно скручених бавовняних ниток при виробництві дозволяє забезпечити легкість і ніжність матеріалу. При цьому значно підвищивши його міцність і зносостійкість. Поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль чудово драпірується, не ковзає по матрацу і не мнеться під час використання.

Постільна білизна характеризується високим показником гігроскопічності, поверхня здатна вбирати одну пяту вологи від власної ваги. Виріб добре пропускає повітря, що дозволяє тілу безперешкодно дихати, виключається виникнення парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику, а це значить, що на організм під час відпочинку не впливають дрібні електричні розряди. Це позитивно відбивається на всьому організмі. Ще однією перевагою використовуваного матеріалу, є функція терморегуляції. Білизна як би підлаштовується під навколишнє середовище і допомагає підтримувати оптимально комфортну температуру. У спеку поверхню подарує приємну прохолоду, а взимку огорне теплом.

Текстиль простий у використанні і не вимагає спеціального догляду. Білизну можна прати в пральній машині при температурі води 40 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах, стійке до сонячного світла і механічного впливу. При необхідності постільна можна пропрасувати праскою. Комплект надовго збереже свою форму і привабливість.

Купити пропоноване модне і вишукана постільна білизна, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Комплект постільної білизни, це прекрасний вибір для благоустрою власного будинку, який допоможе створити атмосферу домашнього затишку. Текстиль послужить чудовим варіантом дорогого подарунка для близьких друзів і родичів.

Деталі товару
20654

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни BV S 0045, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраве, красиве, в етнічних мотивах. Саме так, повинен виглядати найкращий комплект постільної білизни в спальні. Турецькі фабрики постаралися, щоб Ви могли насолодитися якістю і чудовою мякістю натурального...
Комплект постільної білизни сатин з мереживом, TF B 0008 N
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни з сатину з мереживом створить комфорт і затишок в домі. Купити постільну білизну з мереживом - підкреслити Ваш витончений стиль. Якісний сатин мякий, міцний, практичний. Витримує велику...
Постельное белье Love You сатин лайт
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Представляємо Вам миле постільна білизна в комплекті від бренду Love You високого турецького якості. Постільний комплект виконаний з мякого сатину в ніжних пастельних тонах з квітковим малюнком. В наявності...
Комплект постільної білизни Bella Dona шовк "Кавова троянда"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове шовкова постільна білизна подарує Вам відмінний сон і відпочинок. Приємне шовкове волокно - прекрасний варіант для Вашої спальні в літній період року, адже таке волокно прекрасно тримає комфортну температуру...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти