Артикул:
20652

Постіль TAC ranforce ELENA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC ranforce ELENA виготовлений з високоякісного 100% бавовни, тканина виконання ранфорс. Турецький виробник у виробництві домашнього текстилю використовує новітні технології в цій галузі. Продукція відповідає світовим санітарним стандартам якості і безпеки. Малюнок нанесений друкарським способом, він характеризується стійкістю і чіткістю. Білосніжна білизна прикрашено ніжною квітковою композицією, легкі квітки як би ширяють над поверхнею, несучи свого володаря в казковий літній вечір. Текстиль прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і стане прикрасою спальні. Виріб комплектується в фірмову подарункову упаковку.

Постільна білизна обовязковий атрибут, який асоціюється з домашнім теплом і затишком. Якість текстилю прямо повязане з якістю сну. Пропонований комплект відповідає найвищим споживчим якостям. Поверхня повністю безпечна і гіпоалергенна, не викликає подразнень на шкірі. Постільна рекомендовано для щоденного використання людям, навіть з найбільш чутливою шкірою. Текстиль чудово лягає на матрац або диван, що не совається і зберігає гладкість поверхні протягом використання.

Використовувана для пошиття тканину - ранфорс, це покращений варіант бязі. Тканина дуже щільна, але при цьому легка і ніжна завдяки особливому способу переплетення сильно скручених бавовняних ниток. Текстиль прекрасно пропускає повітря, що виключає появу парникового ефекту і перегріву. Що виділяється тілом волога швидко вбирається, за рахунок високої гігроскопічності матеріалу, тілу завжди буде комфортно і приємно. Виріб не накопичує статичну електрику, що дає можливість відпочивати всім системам органів і відновлюватися під час сну. Особливістю текстилю є здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати індивідуальну температуру тіла. Виріб підійде для всесезонного використання.

Комплект не потребує спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання. Білизна зберігає привабливий новий вид, навіть після 300 прань. Рекомендована температура води повинна становити 40 градусів. Сушити дуже гарне при природних умовах в распрямления вигляді. Матеріал стійкий до механічного впливу і сонячним променям. При необхідності білизну можна проутюжить. Матеріал характеризується зносостійкістю і міцністю, текстиль з ранфорса прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Купити елітна постільна білизна можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Комплект послужить чудовим подарунком для друзів і родичів. Є відмінним презентом з будь-якого приводу і нагоди, це завжди необхідна і корисна річ в кожному будинку.

Деталі товару
20652

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC  ranforce Joselyn pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни турецького виробництва від бренду Tac Joselyn pembe прекрасно впишеться в дівочу спальню. Яскраві малюнки весняних квітів, рослин, птахів і метеликів піднімає настрій. З таким...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Полуничка"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Набір постільної білизни виконаний в сірому кольорі і декорований зображенням яскравих кольорів і полуниці. Лицьова поверхня підодіяльника леопардового забарвлення сірого кольору, прикрашена великим малюнком квітів,...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-heligan
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий і цікавий комплект постільної білизни Tivolyo Home HELIGAN від турецького виробника подарує Вам відмінний настрій і чудовий сон. Виконаний з кращого сатину, він приємно здивує Вас своєю високою якістю,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти