Артикул:
20655

Постільна білизна TAC ranforce Celia

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC ranforce Celia від турецького виробника з багаторічною бездоганною репутацією. Виріб складається з 100% бавовни, тканина виконання - ранфорс. Ніжне рожеве постільна білизна прикрашено вишуканим візерунком по всій поверхні. Витончений дизайн припаде до смаку романтичним натурам, ліжко завжди буде виглядати сліпуче красиво і акуратно, навіть без зовнішнього покривала. Поставляється в гарній фірмовій упаковці.

Постільна білизна невідємний елемент домашнього текстилю в кожному будинку. Виріб допомагає створити атмосферу тепла і затишку, забезпечує комфорт і зручність під час відпочинку. Пропонований комплект відповідає високим стандартам якості і безпеки. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень, що особливо важливо адже білизна має прямий контакт зі шкірою. Ранфорс - це нова бавовняна тканина, яка відрізняється більш щільним плетінням. Для виробництва використовують глибоко очищені тонкі бавовняні нитки, які потім сильно скручують між собою. Завдяки такій технології, тканина виходить легкої і повітряної. Ранфорс характеризується високою міцністю і довговічністю.

Текстиль прекрасно драпірується і рівно лягає на будь-яку поверхню, тканину практично не мнеться, ліжко завжди буде мати свіжий вигляд. На дотик постільна мяке і ніжно. Виріб володіє високим показником гігроскопічності і повітропроникності. Білизна не перешкоджає диханню шкіри, а зайва волога швидко вбирається і ліквідується, зберігаючи відчуття сухості. Постільна не накопичує електричні розряди, це позитивно відбивається на всьому організмі. Головною особливістю ранфорса вважається функція терморегуляції. Білизна здатне підлаштовуватися під навколишнє середовище підтримуючи індивідуальну температуру тіла. У жарку пору поверхню порадує приємною прохолодою, а в холодну зігріє.

Постільна білизна з ранфорса не вимагає спеціального догляду. Текстиль переносить часті машинні прання без шкоди для свого зовнішнього вигляду. Будь-які забруднення чудово виводяться при температурі води 40 градусів, сушити виріб краще в распрямлённом вигляді при природних умовах. Постільна практично не мнеться і рідко потребує прасування.

Придбати чудовий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Високоякісний текстиль порадує своєю красою і чудовими властивостями. Це прекрасний вибір в власний будинок і на подарунок для друзів і близьких. Такий комплект постільної білизни послужить чудовим подарунком з будь-якого приводу і нагоди. Білизна довгий час буде нагадувати своєму власникові про витончений смак і турботі свого дарувальника.

Деталі товару
20655

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ  Arya Печатное  Skander
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вам потрібно купити постільну білизну, яка прослужить довго час і не буде втрачати свою якість після прання? Тоді комплект постільної білизни Arya Skander для Вас. Він не тільки виготовлений з міцного і довговічного...
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Antibes
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивна постільна білизна ARYA жаккард Antibes виглядає ошатно і яскраво. Шовковистий жаккард, прикрашений красивими квітами і вишивкою, стане родзинкою інтерєру Вашої спальні. Тканина щільна, безворсової, комфортна і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти