Артикул:
19384

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE SANDREA MAVI

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Вирішили перетворити інтерєр спальні? Почніть з покупки якісного постільної білизни Cotton Box MODE LİNE SANDREA MAVI, яке представлено від турецького виробника. Матеріал виконання ранфорс, що складається з 100% бавовни.

Комплект постільної білизни виконаний з натурального бавовняного волокна, яке характеризується своєю екологічністю і гіпоалергенність, а значить безпечне у використанні, захистить від будь-яких видів пошкоджень шкіри. Матеріал досить міцний, досягли цього за допомогою спеціального методу Нитяні перекручування, таке постільна білизна прослужить дуже довго. Висока щільність тканини забезпечує зносостійкість, а значить ще тривалий час буде радувати свого власника чудовою якістю.

Фактура тканини дуже шовковиста і мяка, що надає неймовірно ніжні і приємні відчуття під час дотику зі шкірою. А володіння матеріалу терморегуляцией, забезпечує комфортний відпочинок, створюючи потрібний для тіла природний температурний баланс, не дивлячись на те, яка пора року. Пастельна білизна відрізняється особливою гігроскопічністю, вбираючи біологічні рідини, залишається сухим і запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів.

Високі параметри матеріалу, роблять постільна білизна пристосованим до багаторазових машинним прання, залишаючись при цьому в первозданному вигляді. Адже виріб стійкий до деформацій, линьки, вицвітання і вигорання. Тканина також трудносмінаемая, що виключає обовязкову прасування.

Комплект виконаний в свіжих, весняних тонах. Привносить в спальню світлість і гармонію, тим самим створюючи стиль дизайну кімнати. Простирадло і дві наволочки надзвичайно мякого однотонного блакитного кольору, а підодіяльник виконаний різноманітно. Так внутрішня сторона гладка, з картатим візерунком на блакитному тлі з перехресними рожевими лініями, а зовнішня - в основі має білосніжний простеганний косічкообразний фон, на якому зображені квіти нагадують чайну троянду в приємних яскравих, соковитих рожевих і приглушених синіх кольорах із зеленими листочками. Дві наволочки виконані в унісон підодіяльник. Також присутні дрібні елементи декору і прошитий бордюр, що робить ліжко охайною і красивою.

Настільки чудовий постільний комплект можна придбати в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в подарунковій упаковці від виробника.

Він стане шикарним подарунком до будь-якого свята. Порадує свого володаря дуже витонченим виконанням, обдарує комфортом і затишком у використанні. Додасть досконалості створеного інтерєру, тим самим привнесе прекрасний вид спальній кімнаті.

Деталі товару
19384

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You для дитячої
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам можливість купити постільна білизна для дітей високої якості. Комплект постільної білизни зроблений з чудового мякого і якісного сатину, що забезпечить дітям комфортний сон. Постільна можна прати в...
Комплект постільної білизни Bella Dona шовк "Лютіція"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний шовковий комплект приємно прикрасить Вашу спальню великими квітами і приємним золотистим відтінком. Шовк високої якості подарує відмінний сон в жарку пору року, на такому комплекті Ви завжди будете відчувати...
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Jival
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купивши постільна білизна HOBBY ранфорс Jival , Ви поринете в теплу літню атмосферу і легко прокинетеся з ранку. Квіти, що прикрашають комплект, немов намальовані пензлем художника. Тканина мяка і міцна, постільна...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти