Артикул:
21105

Постільна білизна TAC DISNEY Flora Fairytale

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Здоровий і міцний сон, надає нам сил для нових звершень кожен день, тому так важливо приділяти увагу вибору постільної білизни і його якості, особливо якщо це стосується дитячих речей.

Постільна білизна TAC DISNEY Flora Fairytale від відомого турецького виробника відмінний вибір для молодих і сучасних батьків, які хочуть порадувати свою дитину красивим і якісним постільною білизною. Цей комплект подарує вашій дитині комфортний сон і відпочинок, зроблений він з якісних матеріалів, натуральної бавовняної тканини і прикрашений яскравим малюнком героїв з однойменного і популярного мультсеріалу Winx.

Постільна білизна від турецького виробника TAC завжди цінується своїми власниками за приємну мякість, висока якість і яскраве оформлення. Кожен такий комплект, це справжня знахідка. Будь-який з них залишить в вас незабутні враження, якби він був зроблений з сатину або ранфорса. До речі, дитяче постільна білизна на цій відомій фабриці робиться переважно з цієї тканини, це забезпечує високу практичність і довговічність кожного комплекту.

Постільні приналежності з ранфорса отримали свою популярність завдяки мякості і щільності даної тканини. Дана тканина набагато перевершує популярну у нас бязь. Турецький текстиль для спальні і вдома від виробника тач, зроблений в тканини ранфорс, не боїться частого прання, легко чиститься і сохне, виготовлений з натуральної бавовни, і служить тривалий час.

Полуторний комплект білизни TAC DISNEY Flora Fairytale можна купити в нашому інтернет-магазині за найдоступнішою ціною. Набору має стандартну комплектацію:

підодіяльник - 160 х 220 см,

простирадло на гумці - 100 х 200 см

наволочка - 50 х 70 - 1 шт.

Такі розміри дозволяють легко застеляти будь-яку дитячу ліжко, і без праці змінювати постіль для прання. І можете бути впевнені, яскравий малюнок не втратить своєї насиченості після прання, так як всі принти наносяться за особливою технологією, що забезпечує, надійне закріплення фарби в волокнах тканини.

Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною з ранфорса . Щоб дитяче постільна білизна радувало вашої дитини тривалий час, зверніть увагу на кілька порад від нашого магазину:

  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з ранфорса бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Купити дитяче постільна білизна із серії TAC DISNEY Flora Fairytale, в півтора разу оптом і в роздріб, ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині SweetHome. Постільна білизна упаковано в брендову картонну коробку від виробника.

Ми продаємо текстиль для дому більше 10 років, співпрацюємо тільки з перевіреними турецькими виробниками та брендами, щоб наші клієнти завжди могли насолодитися приємними відчуттями від відмінною покупки.

Оплата замовлення можлива будь-яким зручним для вас способом, доставка здійснюється протягом 2 - 3 днів з моменту оплати.

Деталі товару
21105

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Сатин з мереживом, TF B 0003
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни з сатину з мереживом - внести яскраву деталь в інтерєр спальні і створити затишну атмосферу. Сатин високої якості, міцний, мякий, відмінно пропускає повітря і зберігає тепло....
Комплект постільної білизни липня BV M 0040, мікрофібра 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Велика кількість розкішних обємних квіток на приглушеному зеленому полі поєднуються в новій білизні від турецького виробника. Комплект постільної білизни виконаний з щонаймякшої мікрофібри, що дозволить Вам отримати...
Постельное белье с пледом COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYELİ NEVRESİM Magnolia kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни зроблений з яскравого сатину в приємному рожевому кольорі прикрасить вашу ліжко і подарує приємний сон і відпочинок. Постільна доповнено мяким пледом прикрашеним великими квітами,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти