Артикул:
19986

Постільна білизна TAC saten Lindy

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

комплект постільної білизни TAC saten Lindy від провідного турецького виробника з багаторічним досвідом роботи та бездоганною репутацією. Білизна з сатину складається з 100% бавовни вищого гатунку. Малюнок нанесений на новітньому обладнанні набивним (друкованим) способом, характеризується високою якістю і довговічністю. Класичне біле білизна прикрашено великими синіми квітками. Такий текстиль здатний занурити свого володаря в атмосферу весняного саду, допоможе розслабитися і налаштуватися на приємні сни. Текстиль комплектується в красиву упаковку з фірмовим логотипом.

Сучасний ринок текстильної промисловості переповнений пропозиціями і новими тканинами. Незважаючи на таке розмаїття, попит на текстиль з сатину продовжує зростати. Матеріал володіє прекрасними споживчими якостями і корисними властивостями. Поверхня двостороння, основа шорстка і мяка, що забезпечує надійну фіксацію білизни на матраці. Лицьова сторона гладенька і ніжна, має гарний елегантним блиском. Тканина високої щільності характеризується довговічністю і міцністю. Білизна прекрасно лягає, згладжуючи всі нерівності, не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати охайно і свіжо, як ніби її тільки постелили.

Текстиль притаманні всі корисні властивості натуральної тканини, поверхня гіпоалергенна і не викликає подразнень на шкірі. Виріб прекрасно вбирає виділяється тілом фізіологічну рідину і виводить її на поверхню, що дає відчуття сухості. Матеріал вільно пропускає повітря, забезпечуючи дихання шкіри, це виключає появу парникового ефекту. Постільна не накопичує статичну електрику і здатне підтримувати оптимальний тепловий баланс не залежно від зовнішнього середовища. Таким чином, комплект підійде для всесезонного використання.

Текстиль легко піддається догляду і здатний витримати до 300 циклів машинного прання без зміни зовнішнього вигляду і чудових властивостей. Рекомендована температура води 30-40 градусів, сушити білизну краще в природних умовах. Виріб стійкий до механічного впливу і сонячним променям, зберігає форму і колір.

Пропоноване постільна білизна можна купити за демократичною ціною, в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Високоякісний комплект, це прекрасний вибір для облаштування власного будинку і вигідне капіталовкладення на майбутнє. Варто відзначити, що він же універсальний і завжди актуальний подарунок. Презент можна піднести абсолютно всім, він точно буде використовуватися і приносити радість своєму власникові.

Деталі товару
19986

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

ПОСТЕЛЬНОЕ БЕЛЬЕ TAC SATEN LINDY - РАЗМЕР- КОМПЛЕК
rating 10
Белье просто потрясающее, красивая расцветка, прятана и при этом прочная ткань. Говорят, сатиновый комплекты Tac служат по 10 лет, ну что ж - проверим) Пока все нравится)
6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You 2-02 жаккард
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з жаккарда прикрасить Вашу спальню і подарує чудовий сон Вам і Вашим близьким. Відомий турецький виробник Love You використовував жакардову тканина високої якості, щоб Ви відчули...
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE BRET TURKUAZ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
постільна білизна Cotton Box MODE LİNE BRET TURKUAZ порадує вас красивою абстракцією і приємними відтінками. Зроблене турецьким виробником з якісної тканини ранфорс, це постільна подарує Вам і вашим близьким незабутню...
Комплект постільної білизни Arya друкований сатин 3D Exclusive Bill
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижне постільна білизна Arya Exclusive Bill з 3D принтом чарівних троянд на сірому тлі. Приємний і мякий сатин забезпечить чарівні сни. Турецький виробник подбав про високу якість для Вашої зручності. Купити...
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0066 Зимовий сад
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Зимовий сад з ніжним малюнком стане для Вас довгоочікуваним придбанням. Чудове виконання, ніжні рожеві квіти на сіро - білому тлі, прикрашеному малюнками олівцем, зроблять будь-яку...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти