Артикул:
19985

Постільна білизна TAC saten Frame

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна TAC saten Frame від найбільшого турецького виробника, який спеціалізується на виготовленні високоякісного домашнього текстилю. Сатинове постільна складається з 100% натуральної бавовни. Дизайн комплекту поєднує в собі геометричний і квітковий принт. Основною колірною гамою виступають відтінки сірого і синього. Комплектується в фірмову подарункову упаковку.

Чудовий комплект поєднує в собі бездоганну якість і прекрасний зовнішній вигляд. Незважаючи на появу нових матеріалів на ринку текстильної промисловості, білизна з сатину не втратило своєї актуальності і користується великим попитом. Така любов споживачів обумовлена чудовими якостями і властивостями цієї натуральної тканини. Для виготовлення полотна використовують два види ниток, більш товсті для основи і тонкі сильно скручені для лицьової частини. Завдяки особливому виду плетіння, лицьова сторона матеріалу виходить дуже гладенька і блискуча, по відчуттях схожа з натуральним шовком. Зворотний бік мяка і шорстка, це забезпечує надійне зчеплення з будь-якою поверхнею.

Приємна на дотик поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі, білизна рекомендовано для щоденного використання. Текстиль відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Матеріал характеризується високою гігроскопічністю, зайва волога швидко вбирається і ліквідується. Тканина добре пропускає повітря, забезпечуючи максимальний комфорт і зручність, тіло не потіє і не париться. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на серцево-судинної і нервової системи. Комплект підійде для всесезонного використання, як в холодну, так і в жарку пору року.

Текстиль простий в побуті і відмінно переносить часті машинні прання. Сушити виріб слід в распрямлённом вигляді при природних умовах. Матеріал стійкий до впливу ультрафіолетових променів, зберігає свою первинну форму і колір. Поверхня не мнеться і рідко потребує прасування, що полегшує домашню роботу домогосподаркам. Комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Пропоноване постільна білизна можна купити оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Такий набір постільної білизни є прекрасним вибором для облаштування власного будинку. Текстиль принесе масу приємних відчуттів і порадує своєю якістю. Слід зазначити, що постільна білизна, це чудовий варіант подарунка для родичів і друзів. Презент відрізняється своєю універсальністю, його можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу.

Деталі товару
19985

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ страйп бордо
rating 0 відгуків
2 120,00 грн
Новий комплект постільної білизни в смужку від торгової марки Love You виконаний в приємному бордовому відтінку і з кращого сатину високої якості. Таким комплектом Ви безсумнівно прикрасите Вашу спальню і додасте її...
Постельное белье Love You сатин лайт
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Цей комплект постільної білизни від турецького виробника Love You відмінно виглядатиме на Вашому ліжку. Ніжні білі візерунки на сірому тлі створюють прекрасне враження. В наявності різні комплектації і розміри,...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин "Фієста Букет"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий і цікавий комплект постільної білизни з сатину від турецького виробника, приємно порадує Вас і Ваших близьких своїм оформленням і якістю виконання. Зроблений з сатину високої якості і прикрашений букетами...
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі цікавий комплект постільної білизни, зроблений з мякого сатину і прикрашений цікавим малюнком, який безсумнівно, прикрасить інтерєр будь-якої спальні. Висока якість виконання дозволить вам...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти