Артикул:
22900

Полотенце Philippus Air Cotton 50x90

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 8 бали. Ваш кошик буде загальним 8 бали який можна перетворити на ваучер на 8,00 грн.

168,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В інтернет-магазині Sweet Home можна швидко і легко купити махровий рушник як оптом і в роздріб. Ми раді запропонувати вам рушник для обличчя Philippus Air Cotton 50x90, зроблене з натуральної бавовни і високої якості, яке також представлено в широкому колірному асортименті.

Кожне рушник від цієї відомої турецької фабрики подарує Вам мякість і чудові відчуття після водних процедур. Дані моделі зроблені з двосторонньої махри на основі натуральної бавовни, що дозволяє швидко вбирати вологу, завдяки довжині і щільності петельок.

Турецька фабрика Philippus відома найкращим домашнім текстилем і махровими виробами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються тільки натуральні матеріали і кращі технології. Тому ці рушники, виконані з 100% бавовни, так притягують до себе увагу своїм дизайном і щільністю двосторонньої махри.

Рушник для особи Philippus Air Cotton 50x90, має стандартний розмір, середню щільність і чудову забарвлення в яскравих кольорах. Кожне рушник прикрашено красивою текстурою, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати. Зручний розмір і невелика вага цього махрового рушника дозволить Вам брати його в будь-яку поїздку.

Серія лицьових махрових рушників Philippus Air Cotton, стане точно кращим придбанням для будь-якого хостелу, мотелю, невеликого готелю. Висока якість і щільність тканини, двостороння махра і натуральна бавовна в складі, а також приємні кольори - безсумнівно, варті вашої уваги. Їх не соромно запропонувати гостям, що покаже ваше гостинність і хороший смак, так як такі рушники виділяються своєю мякістю і якістю, як візуально, так і на дотик.

Купити рушник Philippus Air Cotton 50x90 можна оптом і в роздріб за доступною ціною в інтернет-магазині Sweet Home з доставкою по всій Україні. У нас завжди в асортименті домашній текстиль високої якості від найвідоміших турецьких виробників і торгових марок. Ми пропонуємо покупцям найкращі продукти, щоб кожен наш клієнт міг створити затишок і комфорт в спальні, і в своєму будинку.

Бавовняні рушники не бояться частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Ось основні рекомендації від виробника:

  • Прати рушники з натуральних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини , а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і іншої хімії.
  • Прати рушники бажано окремо від інших речей, щоб уникнути пошкодження і фарбування. Віджимання на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити рушник бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить махрові вироби не обовязково. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Наш інтернет-магазин Sweet Home завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку. Купити рушник Philippus Air Cotton 50x90 можна як оптом, так і в роздріб за доступною ціною.

Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. У нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22900

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
мікрокоттон (бавовняне мікроволокно) - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Minel bamboo 2-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Зручний подарунковий набір рушників стане прекрасним подарунком для Ваших друзів або близьких. Рушники від популярного турецького бренду Minel bamboo дуже мякі і приємні. Рушники прикрашені витонченою вишивкою і...
prostyn-makhrovaya-tivolyo-home-camilla
rating 0 відгуків
3 683,00 грн
Пропонуємо вам мяку махрову простирадло Tivolyo Home Camilla від відомого турецького виробника. Простирадло зроблена з бавовняної тканини, має двосторонню махру високої щільності і представлена в широкому...
Полотенце Ermet dray 50*90
rating 0 відгуків
84,00 грн
Рушник Ermet dray подарує вам свою мякість і швидко вбере вологу з шкіри. Турецький виробник використовував якісний бавовна, щоб ви могли насолодитися мякою двосторонньої махрою. Рушник представлено в широкому...
набор Sokuceler 3-ка (б+л+ноги)
rating 0 відгуків
665,00 грн
Купити гарний набір рушників Sokuceler від турецького виробника - створити затишну, позитивну обстановку у ванній кімнаті. Рушники зроблені з натуральної бавовни високої якості, мякі, пухнасті, відмінно вбирають...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти