Артикул:
19600

Постільна білизна Tivolyo Home COMELIA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tivolyo Home COMELIA від відомого турецького виробника, який дбає про високу якість своєї продукції, при цьому зберігши доступну ціну. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання - сатин де люкс. Ніжна біла поверхня прикрашена великим листяним малюнком яскравого бузкового кольору. Виріб виглядає дуже стильно і неабияк, прекрасно впишеться в будь-який інтерєр. Забарвлення проведена за допомогою Digital technology. Малюнок особливо гарний і стійкий. Поставляється в картонній коробці і пакеті з фірмовим логотипом.

Характер постільної білизни безпосередньо відбивається на якості сну. Пропоноване білизна найкращим чином поєднує в собі зовнішню привабливість і корисні властивості. Текстиль не викликає алергію і роздратування на шкірі. Сатин - це бавовняна тканина, яка характеризується високою щільністю і двосторонньої поверхнею. Зовнішня сторона гладенька і блискуча, а внутрішня мяка і шорстка. Білизна прекрасно драпірується, рівно лягає на поверхню матраца, не мнеться і не сповзає під час відпочинку. Постіль завжди буде виглядати свіжо і доглянуто.

Натуральна тканина вільно пропускає повітря, дозволяючи тим самим дихати шкірі. Висока гігроскопічність дає відчуття сухості і комфорту протягом ночі. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться на поверхню. Текстиль не накопичує статичну електрику, це позитивно впливає на серцево - судинну систему. Хороша тепло провідність дозволяє з комфортом використовувати комплект, як взимку, так і жарким літом.

У побуті виріб не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання. Для підтримки чистоти досить що б температура води становила 40 градусів. Білизна швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу сонячних променів. Перед сушінням текстиль слід ретельно розрівняти, тоді поверхня залишається рівною і гладенькою, рідко потребує прасування праскою.

Придбати чудове постільна білизна для себе або своїх близьких можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Пропонований комплект, це чудовий вибір в власний будинок або на подарунок. Текстиль завжди актуальний і затребуваний, не залежно від приводу або випадку. Постільна білизна можна подарувати абсолютно всім, як близьким родичам, так і просто знайомим і друзям.

Деталі товару
19600

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Таким постільною ви легко подаруйте вашим рідним і близьким свою турботу і комфорт. зроблений з якісної сатиновою тканини цей комплект стане одним з найулюбленіших у вашому гардеробі. яскравий і цікавий принт легко...
TAC DIGITAL SATEN Joel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити барвисте постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Joel від турецького виробника - створити чудовий настрій і затишну атмосферу у Вашій спальні. Неймовірно яскраві кольори і приголомшливий квітковий принт прикрасять...
TAC BEBEK  WINNIE ADVENTURE BABY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити цікавий і красивий комплект дитячої постільної білизни від турецької торгової марки ТАС - відмінне рішення для дитячої спальні. Виконаний з мякого ранфорса, такий комплект подарує Вашим діткам комфортний сон і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти