Артикул:
19988

Постільна білизна TAC saten Safara gold

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC saten Safara gold від турецького виробника, який лідирує на ринку домашнього текстилю. Сатинове постільна білизна складається з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Дизайн білизни виконаний в класичному сірому кольорі, поверхня прикрашена вишуканим візерунком в східному стилі. Комплект виглядає розкішно і дорого, ліжко завжди буде виглядати королівської. Комплектується набір в красиву фірмову упаковку.

Постільна білизна уособлює собою домашній затишок і тепло. Такий текстиль є одним з найпоширеніших і широко використовується в кожному будинку. Якість виробу може безпосередньо впливати на комфорт під час сну і його тривалість. Пропоноване постільна здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Сатин володіє відмінними експлуатаційними характеристиками. Тканина щільна і дуже міцна, характеризується високою зносостійкістю. Лицьова сторона неймовірно гладенька і володіє благородним шовковистим блиском. Внутрішня сторона шорстка і мяка, що забезпечує надійне зчеплення з будь-якою поверхнею. Текстиль не мнеться і не сповзає під час використання.

Матеріал ніжний і приємний на дотик не викликає алергії і подразнень, підійде для людей з особливо чутливою шкірою. Виріб не накопичує статичну електрику, дозволяючи тим самим, розслабиться всім системам організму під час сну. Поверхня має високу гігроскопічність і чудово пропускає повітря. Що виділяється тілом фізіологічна рідина швидко абсорбується і виводиться на поверхню, при цьому зберігається відчуття сухості. Сатин добре проводить тепло, білизна підійде для використання як влітку, так і взимку.

Виріб не вимагає спеціального догляду, при дотриманні простих рекомендацій комплект прослужить довгі роки, не втративши своєї зовнішньої привабливості і характеристик. Рекомендована температура води для прання 40 градусів, сушити виріб слід при природних умовах в добре распрямления вигляді. Поверхня практично не мнеться і залишається рівною навіть після прання, що значно полегшує працю домогосподарок. При необхідності білизну можна проутюжить зі зворотного боку.

Запропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Комплект прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і буде радувати свого власника приємними тактильними відчуттями. Це чудовий вибір в власний будинок або на подарунок для близьких родичів і друзів.

Деталі товару
19988

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни First Choice S-46
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам постільна білизна від відомого турецького бренду First Choice. Комплект виконаний з високоякісного двостороннього сатину. За настроєм Ви можете вибрати колір одного боку або колір іншого боку....
Комплект постільної білизни Love You сатин "Сакура"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір постільної білизни Love You сатин "Сакура" прикрасить будь-який інтерєр! Лицьова сторона підодіяльника білого кольору прикрашена гілочками квітучої сакури, орнаментом і китайськими ієрогліфами. Простирадло і...
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE TANYA GRİ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам гарний комплект постільної білизни Cotton Box MODE LİNE TANYA GRİ, який відмінно доповнить інтерєр спальні вашого заміського будинку, так як його оригінальний малюнок ідеально буде поєднуватися з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти