Артикул:
19453

Колготки GIULIA Impresso 100 den

90% Поліамід / 9% Еластан / 1% Бавовна

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіночі колготки GIULIA Impresso 100 den з мікрофібри, виготовлені з використанням 3 D плетіння. Яскравою родзинкою є мереживний пояс на силіконовій основі. Виріб від відомої української торгової марки, складається з поліаміду 90%, еластану 9% і бавовни 1%. Має класичну посадку талії і універсальний чорний колір. Модель без виділених шортиків і шкарпеток. Виробник даного продукту давно завоював любов споживачів високою якістю, практичністю і неповторним дизайном свого товару.

Колготи - невідємний елемент жіночого гардеробу, вони здатні доповнити і підкреслити будь-який образ. Дозволяють не відмовлятися від суконь і коротких спідниць, навіть в холодну пору року. Покращують фігуру, підтягуючи живіт і сідниці і візуально подовжуючи ноги, а також роблять їх стрункішою і привабливіше.

Використання нової технології 3 D плетіння в виробництві, дає можливість досягти ефекту другої шкіри і максимальної міцності вироби. У звичайних колготах основна поліамідна нитка стягується ниткою з еластану, а у виробах з 3 D технологією, вона провязується у всіх рядах. При розтягуванні таких колгот нитка тільки випрямляється, а не деформується. Навантаження відчуває виключно еластан, це робить більш зносостійким і еластичним.

Матові, щільні колготи з елегантним поясом, доповнять як діловий, так і вечірній образ. Підійдуть для холодної пори року, подарують своїй власниці тепло і затишок. Зроблять фігуру чарівною і привабливою, підкреслять силует і не залишать байдужим протилежну стать. Для максимальної зручності і комфорту, передбачена гігієнічна бавовняна ластка і плоскі шви, що не виділяються з-під одягу. Елегантний пояс на силіконовій основі приємний до тіла і добре тримається, не скручується і не сповзає. Мають делікатну, ніжну текстуру, яка володіє масажним і підтягує.

Для збереження зовнішньої краси і продовження служби експлуатації, слід дотримуватися правил догляду за виробом. Прати колготи рекомендується при низьких температурах за допомогою ручного прання, сушити в природних умовах в добре распрямления вигляді. Прасування виробу, протипоказана.

Купити такі колготи для себе і в подарунок, можна в нашому інтернет-магазині, оптом і в роздріб. Високоякісна продукція порадує жінок всіх вікових категорій. Такий презент завжди актуальний і затребуваний.

Деталі товару
19453

Характеристики

категорія товару
Колготки
Тканина
мікрофібра
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
kolgotki-golden-lady-cotton-600-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам дуже щільні колготки з мякого і теплого бавовни від відомого італійського виробника. Такі колготки не тільки підкреслять Ваш елегантний стиль і красу ніжок, а й подарують тепло в холодну зиму. Розміри і...
kolgotki-legs-miss-20-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Тонкі еластичні колготки від італійського виробника стануть відмінним придбанням для вас і чудовим приводом для вашого доброго настрою. Не висока щільність в 20 den ідеальний варіант для теплої пори року. Класичні...
kolgotki-legs-cotton-110-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові бавовняні колготки від відомої італійської торгової марки і виробника стануть для вас відмінною покупкою. Висока щільність в 110 den і не менш високу якість виконання, роблять ці колготки одними з кращих для...
kolgotki-elledue-retina
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам оригінальні колготки в сіточку від італійського виробника. Модель колготок зроблено без шортиків, має плоскі шви і прозорі Мисики. У таких колготках Ваші ніжки будуть виглядати ефектно, доповнюючи Ваш...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти