Артикул:
19454

Колготки GIULIA Impresso 40 den

80% Поліамід / 19% Еластан / 1% Бавовна

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Колготки GIULIA Impresso 40 den з елегантним мереживним 3Д поясом на силіконовій основі. Представлені провідним українським виробником. До складу виробу входить: 80% поліамід, 19% еластан, 1% бавовна. Класичні чорні колготи без шортиків з плоскими швами і бавовняної ластка. Виконано з напівматової, мякою і еластичною мікрофібри, мають середню посадку пояса. Виготовлені відповідно до високих вимог європейської якості.

Колготи незамінний елемент жіночого гардеробу, кожна жінка має кілька пар в своєму арсеналі. Сучасний ринок пропонує вироби на будь-який смак. Продукція відрізняється щільністю, складом матеріалу і якістю. Пропоновані колготи мають міжнародну сертифікацію, підтверджуючу високу якість і безпеку. Підкреслюють красу і привабливість ніг. Привнесуть сексуальності і привабливості в образ, тому як виконані в класичній забарвленням з красивим напівматовим відтінком. Добре поєднуються з багатьма кольорами, так що можна сміливо експериментувати з образами. Мяка, ніжна і приємна на дотик текстура, подарує ніжкам справжню насолоду.

Добре підійдуть як для сезону весна-літо, так і для осінь-зима. Втілюють в собі елегантність і жіночність. Мереживний пояс, з малюнком у вигляді квітів, перетворює колготи в виріб преміум класу. Ідеально сідають по фігурі, завдяки широкому поясу добре фіксуються на талії, що не сповзають і не врізаються в шкіру. Мають легким компресійним ефектом, підтягують фігуру, роблячи ноги стрункішими. Створюють неперевершений силует і ніжки виглядають чарівними. Ідеально повторюючи форму ніг (внизу звужуються) щільність і прозорість колгот, за рахунок цього візуально однакова по всій довжині, без ущільнень внизу і прозорості вгорі. Додають впевненості, і дарують ніжність і затишок своєї власниці.

Щоб виріб прослужило довго, зберігаючи свою привабливість і властивості, слід дотримуватися рекомендацій щодо догляду. Передбачена ручне прання з використанням мяких, щадних миючих засобів, в воді з температурою не вище 30 градусів. Сушити рекомендується при природних умовах в распрямления вигляді, краще розкласти на рушник. Прасування виробу протипоказана.

Купити пропоновану продукцію для себе і своїх близьких, можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це корисне придбання в власний гардероб і на подарунок. Кожна жінка і дівчина високо оцінить якісний виріб.

Деталі товару
19454

Характеристики

категорія товару
Колготки
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
kolgotki-levante-extra-40-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісні колготки великих розмірів з утягивающими шортиками від італійського виробника Levante Extra подарують Вам комфорт і елегантність, доповнивши Ваш діловий стиль в холодну пору року. Модель має щільний шортики...
Лосины Valeri 5022
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиві лосини Valeri 5022 з широким поясом, зроблені українським виробником з мякою і міцною тканини. Цікава змійка інтригує і привертає увагу. Тканина відмінно лягає по ніжці підкреслюючи її довжину і красу. У...
noski-elledue-zeta-40-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Щільні жіночі шкарпетки від італійського виробника порадують Вас своєю високою якістю і приємною щільністю в 40 den. У цих шкарпетках Ваші ніжки не замерзнуть, такі шкарпетки дуже щільні і підходять для холодної пори...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти