Артикул:
19471

Колготки GIULIA Erica 20 den, model 4

88% поліамід / 8% еластан / 3% поліпропілен / 1% бавовна

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіночі фантазійні колготки GIULIA Erica 20 den, model 4, від провідного українського виробника, виготовлені з високоякісних матеріалів і мають міжнародну сертифікацію, що підтверджує безпеку і високу якість продукції. Складаються з поліаміду 87%, еластану 7% і бавовни 1%. Для зручності передбачена гігієнічна листівці, плоскі шви, комфортний пояс, посилений носочек. Продаються в подарунковій упаковці від виробника.

Жінка завжди хоче залишатися привабливою і чарівною, не залежно від обставин і ситуацій. Невідємною частиною будь-якого способу в сучасному світі, є колготки. Пропонована модель має невелику щільність і підійде для шкарпетки в весняно-літній період. По всій довжині білизна прикрашено грайливими, чорними бантиками, які додадуть образу неповторний шарм і легкість. Виріб можна носити під саму облягаючий одяг, завдяки плоским швах, вони не виділяються. Колготи ідеально підійдуть під короткі спідниці і сукні. Завдяки фантазійному білизни, ніжки стануть ще привабливішими і стрункішими.

Текстиль має дуже мяку, шовковисту текстуру, яка неймовірно приємна на дотик, подарує ніжкам комфорт і ніжність. Легкий підтягаючий ефект в області литок, дозволить зняти відчуття тяжкості і втоми в ногах. Фігура буде виглядати більш стрункою і витонченою. Колготи додадуть впевненості і подарують максимальний комфорт своєї власниці.

Для виробництва використовується еластан - Lucre , найвищої якості, що випускається фабрикою Du Pont . Новітні технології подвійний обмотки нитки, збільшує міцність і надійність виробу, адже при розтягуванні нитка еластану не деформується. Білизна стійко до затягування і механічних пошкоджень. Зачіпки не розповзається в численні стрілки. Додаткову міцність так само забезпечує посилений мисок.

Для продовження терміну служби, слід дотримуватися простих правил догляду за виробом. Тоді воно здатне прослужити пару місяців. Прати колготи рекомендується вручну, за допомогою мяких миючих засобів, добре підійде господарське мило. Температура води не повинна перевищувати 30 градусів. Сушити треба в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, рівно розклавши на рушник. Гладити капронові колготи протипоказано.

Купити виріб для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Таке придбання точно стати в нагоді, і буде носитися з задоволенням. Це хороший презент для мами або сестри, тітки і подруги.

Деталі товару
19471

Характеристики

категорія товару
Колготки
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
golfy-elledue-hobby-40-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам відмінні жіночі гольфи від італійського виробника. Гольфи мають шовковисту поверхню без відблиску, середню щільність в 40 den і висока якість виконання. У таких гольфах Ви будете відчувати себе...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти