Артикул:
19451

Колготки Giulia Mama 100 den

90% поліамід / 10% еластан

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Колготки GIULIA Mama 100 den , від провідного українського виробника, що випускає комфортне і просте у використанні білизна. Виріб виготовлено відповідно до європейських стандартів високої якості і безпеки. Продукція має міжнародну сертифікацію. У складі поліамід 90% і еластан 10%. Класична модель в чорному кольорі з високою посадкою. Виконано з мікрофібри за технологією тривимірного плетіння. Модель відрізняється плоскими швами і спеціальною вставкою для живота, яка полегшує протікання вагітності.

Жінка завжди хоче виглядати красиво і стильно, навіть під час вагітності. Зараз існують спеціальні колекції одягу для вагітних. Особливе місце займають колготки, адже без них не обійдеться жоден образ. За зовнішнім виглядом така білизна нічим не відрізняється від звичайного, проте, воно спеціально пристосоване під зростаючий животик.

У період вагітності краще купити спеціальний виріб, тільки воно зможе забезпечити комфорт і зручність. Звичайні класичні колготки, нехай навіть більшого розміру, не підійдуть для вагітної, живіт буде здавлюватися, а надлишкова довжина, буде збиратися в некрасиві складки. Справжньою знахідкою для майбутніх мам, є спеціально розроблені пропонований колготки. Виріб має спеціальне розширення для живота. Має властивості бандажа, підтримує живіт, зменшуючи напругу шкіри і навантаження на спину. Знижує ризик появи розтяжок, це значна перевага для жінок в положенні.

Присутні так само компресійні властивості, що перешкоджає появі судинних сіточок і варикозного розширення вен. Запобігає набряклість кінцівок і знімає напругу. Завдяки легкому масажному ефекту, стимулюють кровообіг. Виріб має анатомічний профіль, це сприяє тому, що колготки охоплюють бічні поверхні постійно зростаючого живота.

У такому виробі можна не побоюватися замерзнути, підійдуть для осені та зими. Зберігають свою форму, і не розтягуються під час шкарпетки, за це відповідає еластан в складі. Мікрофібра робить виріб мяким і еластичним, міцним і шовковистим. Надають силуету струнку елегантність.

Купити колготки для себе і своїх близьких можна в нашому інтернет-магазині, оптом і в роздріб. Вагітність - це важливий етап в житті кожної жінки. Нехай він принесе тільки приємні моменти. Комфортні в шкарпетці, колготи додадуть впевненість, і поліпшать настрій будь-якій жінці.

Деталі товару
19451
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
kolgotki-legs-tetti-100-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам відмінні колготки від італійського виробника високої щільності і високої якості. Колготки мають щільність 100 den і зроблені з мякої мікрофібри для вашого комфорту в будь-яку прохолодну погоду....
kolgotki-sisi-be-free-20-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прозорі колготки з заниженою талією додадуть Вашим ніжка елегантність і підкреслять їх красу. Зроблені з кращих матеріалів італійським виробником, вони мають низьку щільність 20 den, трусики бікіні з ластовицей і...
kolgotki-golden-lady-control-body-40-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудові еластичні колготки з утягивающими ажурними штанцями і масажним ефектом в нозі. Колготки мають середню щільність 40 den і зроблені з кращих матеріалів відомим італійським виробником. Ці колготки...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти