Артикул:
108961

Покривало - ковдру Kugulu 160х220

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 68 бали. Ваш кошик буде загальним 68 бали який можна перетворити на ваучер на 68,00 грн.

1 367,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 9
  • 17
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі гарне покривало - ковдру Kugulu 160 х 220 від відомого виробника. Перше на що хочеться звернути увагу, це незвичайний і оригінальний вигляд виробу. Модель виконана з мякого ворсу на основі мікрофібри. Під таким ковдрою вам завжди буде тепло і комфортно в будь-яку погоду. Тканина має високу щільність, завдяки чому вироби виходять дуже міцними і довговічними.

Модель виконана з мякої синтетичної тканини. Тканина мікрофібра, зарекомендувала себе з кращого боку і відносно недавно використовується у виробництві покривав і іншого домашнього текстилю. І причина криється в її характеристиках, які забезпечують довговічність і незмінний зовнішній вигляд виробів. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, міцність, стійкість до частого прання і при цьому, незабутня мякість.

Виробник і відомий бренд Kugulu в своїй продукції завжди використовує найкраща сировина і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості , продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку. Щоб ви могли отримати не лише задоволення від використання даної моделі ковдри, а й могли подбати про комфорт своїх близьких і рідних.

Купити покривало - ковдру Kugulu 160 х 220 в подарунковій упаковці, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. Інтернет-магазин Sweet Home реалізує домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в одному розмірі - 160 х 220 см.

Основні вимоги по догляду за ковдрою з синтетичних тканин на бирці від виробника. Доглядати за ковдрою з бавовни легко і зручно.

  • Його можна прати в домашніх умовах якщо у вашій пральній машинці передбачений режим прання ковдр і подушок.
  • Прати ковдру з синтетичних тканин можна при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки.
  • Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим звичайно ж, його треба збити, щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки.

Ковдра покривало стане чудово покупкою для вашої родини, друзів і близьких. Висока якість, відомий турецький виробник і доступна ціна кращі характеристики для даної моделі.

Купити покривало - ковдру Kugulu 160 х 220 можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині, де ви знайдете тільки якісний турецький текстиль для дому за найкращою і доступною ціною.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років, працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі. За цей час наші клієнти та партнери оцінили високу якість виробів з нашого асортименту. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші . А жителі Харкова можуть скористатися послугою курєра, якщо замовлення невеликого габариту. Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
108961

Характеристики

категорія товару
ковдри
склад тканини
мікрофібра - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Польща
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покрывало  Gold
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Gold від Love You безсумнівно відмінне придбання для вашого будинку. Виріб виконаний з жаккарда. Приємне на дотик. Ви можете придбати дане покривало оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині...
Покривало Evelina Mercan
rating 0 відгуків
22 073,00 грн
Ніжне і легке покривало на ліжко від турецького виробника торгової марки Evelina стане для Вас відмінним придбанням. Покривало виконано з шовку, також як і дві наволочки і декоративна подушечка. Ніжний фатин і дрібна...
Love You Покрывало 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You 3D Стефано ідеально підходить для прикраси будь-якого інтерєру і створення затишку у Вашій оселі. Мякий шовк прикрашений розкішним малюнком, і при певній відстані зображення стає обємним і ще більш...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти