Артикул:
9612

Скатертина Verolli Ottoman set

Скатертина на стіл Verolli Ottoman set входить в чудовий комплект для кухні від турецького виробника. Комплект складається з 10 предметів: велика скатертина, вісім серветок і доріжка. Скатертина і серветки зроблені з гобеленової тканини і прикрашені малюнком з жаккардового переплетення. Приємна забарвлення прикрасить будь-яку кухню. Комплект можна придбати оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 110 бали. Ваш кошик буде загальним 110 бали який можна перетворити на ваучер на 110,00 грн.

2 219,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В комплект входить:

Скатертина - 160 х 220

Доріжка - 35 х 180 х 1

Серветки - 35 х 35 х 8

Скатертина Verolli Ottoman set від турецького виробника з бездоганною репутацією на європейському ринку. Текстиль відповідає санітарним нормам і високій якості, про що свідчить відповідна сертифікація. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання гобелен. Скатертина прямокутної форми має цікаве дизайнерське оформлення. Біла поверхня прикрашена коричневим бортиком і малюнком в етнічному стилі. У комплекті також присутні серветки і доріжка, які виконані в єдиному стилі, що дозволяє завершити повністю сервіровку столу. Текстиль виглядає дуже оригінально і здатний стати прикрасою будь-якого інтерєру їдальні або кухні. Поставляється в глянцевому картонній коробці від виробника.

Гобелен - це декоративна тканина, яку отримують за допомогою складного переплетення різних ниток. Скатертина з цього матеріалу, хоча і виходить дуже щільною, але на дотик вона дуже мяка і ніжна. Текстиль красиво драпірується і не мнеться під час використання. Навіть найпростіша трапеза за столом накритим такий скатертиною перетворюється в урочистий захід.

Поліестер, є універсальним синтетичним матеріалом, який широко використовується в текстильній промисловості і володіє прекрасними експлуатаційними якостями. Скатертина розкішно виглядає і характеризується доступністю. Структура тканини не пропускає воду, скатертину надійно захистить поверхню столу від забруднень і пошкоджень.

Тканина стійка до плям і легко відпирається навіть у прохолодній воді. Виріб не вимагає спеціального догляду, його можна прати в пральній машині при дбайливому режимі. Температура води не повинна перевищувати 40 градусів, краще використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль рекомендується в природних умовах, попередньо ретельно розпрямивши поверхню. У разі необхідності поверхню можна погладити зі зворотного боку теплою праскою. Виріб стійкий до сонячного світла і частим прання.

Пропонована модель послужить чудовим вибором для особистого користування, а також в подарунок для друзів і родичів. Купити високоякісну скатертину можна оптом і в роздріб за доступними цінами в нашому інтернет магазині. Текстиль не має термінів придатності і стане в нагоді в кожному будинку, наповнивши атмосферу відчуттям свята і урочистості. Це прекрасний презент з будь-якого приводу і нагоди, будь то ювілей, Весілля або Новий рік.

Деталі товару
9612

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-magija-sna-145-180
rating 0 відгуків
868,00 грн
Пропонуємо вам чудову скатертину "Магія Сну" 140х180 см виробництва Україна, від одного з кращих виробників текстильної продукції для дому. Скатертина зроблена з тканини високої щільності і приємною мякості....
skatert-Cicek-Blue-Marin
rating 0 відгуків
2 787,00 грн
Скатертина Cicek Blue Marin це красива і вишукана скатертину від турецького виробника доповнена вісьмома серветками, виконаними в такому ж стилі і якості. Весь комплект зроблений з мякої жаккардової тканини високої...
Нещодавно переглянуто
skatert-Verolli-Ottoman-set skatert-Verolli-Ottoman-set
rating 0 відгуків
2 219,00 грн
Скатертина на стіл Verolli Ottoman set входить в чудовий комплект для кухні від турецького виробника. Комплект складається з 10 предметів: велика скатертина, вісім серветок і доріжка. Скатертина і серветки зроблені з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти