Артикул:
9608

Скатертина Cicek Zumrut

Скатертина на стіл Cicek Zumrut від відомого турецького виробника стане чудовим придбанням для Вашого будинку. Скатертина доповнена вісьмома серветками такого ж високої якості, що неодмінно допоможе Вам прикрасити святковий стіл і здивувати Ваших гостей. Подарункова упаковка від виробника. Скатертина купити можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 99 бали. Ваш кошик буде загальним 99 бали який можна перетворити на ваучер на 99,00 грн.

1 980,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

РОЗМІР: 160 х 220

8 серветок

Скатертина Cicek Zumrut від преміального турецького виробника, який завоював бездоганну репутацію, любов і довіру споживачів далеко за межами своєї батьківщини. Виріб відповідає високим критеріям європейської якості і відповідає встановленим санітарним нормам. До складу продукції входить 100% поліестер, тканина виконання - жаккард. Прямокутна скатертину виконана в класичному білому кольорі, який сяє свіжістю і чистотою. Окрасою служить розкішний візерунок по всій поверхні і шикарне мереживо по всьому периметру. У комплекті зі скатертиною йдуть серветки, виконані в тому ж стилі. Поставляється у фірмовій упаковці з картону.

Красиво прибраний стіл викликає асоціації з домашнім теплом і затишком. За допомогою скатертини можна швидко змінити атмосферу і прикрасити інтерєр. Цей дивовижний текстиль дійсно здатний творити чудеса. Кожна господиня знає, що навіть найпростіша їжа перетвориться на вишукані страви за правильно сервірованим столом. У стародавні часи скатертину мала ще й сакральне значення, оберігаючи сімю від бід і негараздів.

Практична і елегантна скатертину з поліестеру має прекрасні експлуатаційними властивостями. Матеріал щільний і міцний, при цьому виріб легке і ніжне, приємне на дотик. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання. Поверхня володіє водовідштовхувальним ефектом і надійно захистить стільницю від забруднень і пошкоджень. Скатертина завжди виглядає свіжо і охайно, матеріал не вбирає сторонні запахи.

Скатертина з поліестеру стійка до механічних впливів, рекомендується уникати впливу на поверхню гарячих температур. Виріб зберігає свою форму, колір і фізичні властивості, не боїться впливу сонячних променів. Текстиль можна прати в пральній машині вибравши дбайливий режим, температура води повинна становити 30-40 градусів. Сушити скатертину варто в распрямления вигляді при природних умовах. Поверхню можна гладити теплою праскою з виворітного боку.

Високоякісну скатертину можна купити за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Прекрасний виріб стане прикрасою будь-якого інтерєру, наповнивши атмосферу теплом і урочистістю. Текстиль стане вигідним придбанням і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, радуючи своїм бездоганним зовнішнім виглядом. Слід сказати, що презентабельна скатертину послужить чудовим варіантом подарунка для друзів і родичів на свято або будь-який інший урочистий випадок.

Деталі товару
9608

Характеристики

категорія товару
скатертини
склад тканини
поліестер - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Kayaoglu-Star-160-240-krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 571,25 грн 3 025,00 грн
Скатертина Kayaoglu Star від відомого турецького виробника зроблена з мякої тканини високої щільності і має вельми оригінальний зовнішній вигляд. Ви зможе прикрасити цією скатертиною Ваш святковий стіл і подарувати...
skatert-arya-lamesa-krem-beyaz-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красива скатертина на стіл Arya Lamesa Krem-Beyaz допоможе Вам створити святковий настрій і прикрасити інтерєр Вашої кухні витонченим аксесуаром. Мяка жакардова тканина прикрашена красивим малюнком який підкреслює...
Нещодавно переглянуто
skatert-Cicek-Zumrut-8-salfetok skatert-Cicek-Zumrut-8-salfetok
rating 0 відгуків
1 980,00 грн
Скатертина на стіл Cicek Zumrut від відомого турецького виробника стане чудовим придбанням для Вашого будинку. Скатертина доповнена вісьмома серветками такого ж високої якості, що неодмінно допоможе Вам прикрасити...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти