Артикул:
10000

Скатертина Verolli Bamboo Set

Скатертина Verolli Bamboo Set краща прикраса для Вашого столу. Гобеленова тканину скатертини зроблена на основі ниток з бамбукового волокна, що робить її щільною і мякою. Також скатертину доповнена декоративними серветками, виконаних в такому ж стилі і тканини. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете придбати скатертину в нашому інтернет-магазині, як оптом, так і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 118 бали. Ваш кошик буде загальним 118 бали який можна перетворити на ваучер на 118,00 грн.

2 369,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 220

серветки - 35 х 35 х 8

доріжка - 35 х 180

Скатертина Verolli Bamboo Set від елітного турецького виробника , який широко відомий і має бездоганну репутацію далеко за межами своєї батьківщини. До складу виробу входить 100% натуральне бамбукове волокно, тканина виконання - гобелен. Дизайнерське оформлення вироби здатне задовольнити найвишуканіший смак. Полотно білого кольору прикрашено широким бортиком з рослинним орнаментом. Малюнок нанесений за допомогою жаккардового переплетення ниток. Сяюча білосніжна скатертина чудово впишеться в інтерєр будь-якого стилю, будь то сучасна квартира або заміський будинок. У комплекті йде 8 серветок оформлених в тому ж стилі. Поставляється в красиво оформленій упаковці від виробника.

Бамбук - це чудовий природний матеріал, який володіє прекрасними властивостями і якостями. Протягом багатьох століть він використовується в різних сферах життя, в тому числі і для приготування їжі. Натуральні волокна ідеально підходять для виготовлення різних видів тканини. Бамбук має привабливий зовнішній вигляд і володіє чудовими експлуатаційними якостями.

Пропонований текстиль відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Біла скатертина підійде як для званої вечері, так і для використання в колі сімї. Будь-яка посуд буде виграшно виглядатиме на такій поверхні. Виріб дуже мяке і ніжне, при цьому відрізняється високою міцністю. Скатертина легка і зручна у використанні, прекрасно драпірується і чудово виглядає.

Текстиль дуже міцний і стійкий до різного роду впливам. Скатертина можна прати в пральній машині при температурі води 40-60 градусів. Біле виріб рекомендується прати окремо від кольорових речей, сушити виріб слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. Текстиль не схильний до дії ультрафіолетових променів, зберігає свою форму і новий зовнішній вигляд протягом довгого терміну експлуатації. Поверхню можна гладити із зворотного боку.

Купити високоякісну Скатертина можна в нашому інтернет магазині. Оптові та роздрібні ціни обовязково порадують своєю демократичністю, зроблять покупку ще більш приємною. Текстиль стане вигідним придбанням у власний будинок і послужить прекрасним варіантом подарунка для друзів і родичів. Виріб не має термінів придатності і стане в нагоді в кожному будинку. Це актуальний і затребуваний подарунок з будь-якого приводу і нагоди, будь то Новий рік йди День народження.

Деталі товару
10000

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
бамбук - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто
skatert-VEROLLI-Bamboo-Set-8-salfetok skatert-VEROLLI-Bamboo-Set-8-salfetok
rating 0 відгуків
2 369,00 грн
Скатертина Verolli Bamboo Set краща прикраса для Вашого столу. Гобеленова тканину скатертини зроблена на основі ниток з бамбукового волокна, що робить її щільною і мякою. Також скатертину доповнена декоративними...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти