Артикул:
14691

Комплект постільної білизни Tac Santiago

Представляємо Вам чудовий постільний комплект Tac Santiago від турецького виробника. Рослинний малюнок перетворить спальну кімнату, він заповнить простір відчуттям чистоти і весни. На такій постільній комплекті Вам буде приємно відпочивати, а сон буде міцним і здоровим. У комплекті Ви знайдете підодіяльник, простирадло і чотири наволочки. Подарункова упаковка в комплекті.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 192 бали. Ваш кошик буде загальним 192 бали який можна перетворити на ваучер на 192,00 грн.

3 855,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Опиниться на мякою і свіжою ліжку, що може бути приємніше після трудового дня? Сон надзвичайно важливий для кожної людини. Саме під час відпочинку розслабляються всі системи і органи, виробляються клітини імунітету. Ось чому так важливо підібрати гарне постільна білизна.

Комплект постільної білизни Tac Santiago від лідируючого турецького виробника відповідає високим світовим стандартам якості і безпеки. Сатинове білизна виготовлена на основі 100% бавовни вищого гатунку. Текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі, виріб рекомендовано для щоденного використання. Модель виконана в світлих відтінках з переважанням білого і бежевого кольору. Поверхня прикрашена малюнком у вигляді великих листів. Комплект виглядає красиво і оригінально, стане гармонійним доповненням будь-якого інтерєру. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Поверхность володіє всіма корисними якостями бавовняного волокна. Виріб мяке і приємне на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Білизна забезпечує вільну циркуляцію повітря, шкіра в повній мірі насичується киснем. Таким чином, підтримується оптимальний тепловий баланс, виключається виникнення парникового ефекту. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні, зберігається відчуття сухості поверхні. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на серцево - судинну систему.

Для підтримки чистоти підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах при температурі води 30-40 градусів. Перед першим використанням білизну можна прополоскати в холодній воді. Надалі бажано використовувати неагресивні миючі засоби, без відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Текстиль з сатину славиться своєю стійкістю і довговічністю, навіть після 300 прань білизна збереже колір, форму і свою привабливість.

Чудовий комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині . Текстиль стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Постільна високої якості прослужить довгі роки активної експлуатації і не скоро зажадає своєї заміни. Слід зазначити, що комплект є універсальним варіантом дорогого подарунка для родичів і друзів. Виріб можна піднести абсолютно всім, як чоловікам, так і жінкам з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
14691

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Arlette
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішний комплект постільної білизни ARYA жаккард Arlette подарує теплу атмосферу і королівський комфорт. З цим постільною білизною будь-яка спальня перетвориться в шикарні апартаменти. Тканина щільна, приємна на...
Постільна білизна TAC Satin MARCIANO
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 434,77 грн 3 541,00 грн
Хочете перетворити оздоблення кімнати? Зверніть увагу на цей комплект TAC Satin MARCIANO . Різнобарвний орнамент, що прикрашає ліжко, створює ефект свіжості і загадковості. Ніжно-рожева простирадло на тлі темного...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0056
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Принт з чудовим зимовим пейзажем прекрасно впишеться в Вашу спальню . Турецький виробник Bella Dona зробив все , щоб Ви насолоджувалися комфортом і видом Вашого інтерєру ....
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни First Choice ranforce CORAL створений для тих людей, які люблять ніжні і непомітні відтінки тканини. Турецький виробник домашнього текстилю відповідає останнім модним трендам, тому малюнок...
Нещодавно переглянуто
Комплект постельного белья TAC  Santiago Комплект постельного белья TAC  Santiago
rating 0 відгуків
3 855,00 грн
Представляємо Вам чудовий постільний комплект Tac Santiago від турецького виробника. Рослинний малюнок перетворить спальну кімнату, він заповнить простір відчуттям чистоти і весни. На такій постільній комплекті Вам...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти