Артикул:
14690

Комплект постільної білизни Tac Disney Sirinler Picnic

Прекрасний комплект дитячої постільної білизни з улюбленими мультперсонажі Смурфів сподобається будь-якій дитині. Комплект виготовлений відомим турецьким брендом Tac Disney Sirinler Picnic за найвищими стандартами якості. У комплект входить підодіяльник 160 х 220, простирадло на гумці 100 х 200 і наволочка з однаковими малюнками. Подарункова упаковка в комплекті.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
1 537,65 грн 1 809,00 грн -15%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці - 100 х 200 (на матрац 80 х180)

Наволочка - 50 х 70 - 1 шт.

Мяке і ніжна постільна білизна від провідного турецького виробника допоможе забезпечити гігієнічні і максимально зручні умови для сну і відпочинку. Комплект дитячої постільної білизни Tac Disney Sirinler Picnic виконаний на вищому рівні. Текстиль відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. До складу виробу входить 100% бавовна Егейського походження, тканину виконання - ранфорс.

Мякий і струмує матеріал красиво драпірується і рівно лягати на ліжко. Простирадло оснащена еластичною гумкою, що забезпечує зручність в експлуатації. Білизна НЕ совається і не сповзає, ліжко завжди буде виглядати свіжо і охайно. Яскравий дизайн білизни точно припаде до душі діткам. Виріб прикрашено зображенням улюблених героїв мультика Смурфіки. Текстиль прикрасить будь-який інтерєр дитячої та підніме настрій. Комплектується текстиль в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Постільна білизна з ранфорса повністю екологічно чисте і не викликає алергії і подразнень на шкірі. Пориста структура бавовни вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Шкіра в повній мірі насичується киснем, а зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Головною особливістю ранфорса вважається унікальна здатність підлаштовуватися під температуру в кімнаті і підтримувати оптимальний температурний режим. Спекотного літа поверхню білизни буде освіжати, а взимку зігрівати.

Постільна білизна з ранфорса славиться своєю стійкістю до частих прання і міцністю. Полотно зберігає свій привабливий зовнішній вигляд і фізичні властивості навіть після 300 прань. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити білизну слід при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Яскравий комплект постільної білизни можна купити за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним придбанням для власної дитини і відмінним варіантом подарунка для родичів і друзів. Виріб стане в нагоді в кожному будинку і буде активно використовуватися, даруючи приємні відчуття і міцний сон.

Деталі товару
14690

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ сатин кружево белый
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити біле постільна білизна від турецького виробника Love You - чудове рішення для Вашої спальні. Декороване вишуканим мереживом, подарує Вам і Вашим близьким чудовий настрій. Виконано з натуральної бавовни,...
Нещодавно переглянуто
Комплект постельного белья TAC DISNEY SIRINLER PICNIC Комплект постельного белья TAC DISNEY SIRINLER PICNIC
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 537,65 грн 1 809,00 грн
Прекрасний комплект дитячої постільної білизни з улюбленими мультперсонажі Смурфів сподобається будь-якій дитині. Комплект виготовлений відомим турецьким брендом Tac Disney Sirinler Picnic за найвищими стандартами...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти