Артикул:
3504

Постільна білизна TAC bebi ARI VIZZ VIZZ

Пропонуємо вам купити постільна білизна TAC bebi ARI VIZZ VIZZ в ліжечко для вашого маленького сонечка. Комплект виконаний одним з кращих турецьких виробників торговою маркою ТАС з мякого ранфорса на основі кращого бавовни. Комплект можна прати в пральній машинці, при дбайливому режимі і малих обертах віджиму, і краще сушити поза прямих променів сонця і обігрівачів. Подарункова упаковка.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 56 бали. Ваш кошик буде загальним 56 бали який можна перетворити на ваучер на 56,00 грн.

1 125,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація
Простирадло 120 x 180 см - 1 шт
Підковдра (і) 100 x 150 см - 1 шт
Наволочка (і) 35 x 45 см - 2 шт

Комплект постільної білизни в дитяче ліжечко TAC bebi ARI VIZZ VIZZ від провідного турецького виробника, який протягом півстоліття радує споживачів по всьому світу бездоганною якістю своєї продукції. Склад виробу повністю натуральний, в нього входить 100% бавовна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. Ніжна модель представлена в двох колірних рішеннях з переважанням жовтого і салатового кольору. Поверхня прикрашена забавними пчелками, квіточками. Веселе і, в той же час, спокійне білизна сподобається малюкові і стане прикрасою інтерєру дитячої кімнати. Поставляється в поліетиленовій упаковці з фірмовим логотипом.

Головним завданням батьків є турбота про своє дитину. Кожен намагається забезпечити своє чадо найкращими і безпечними речами. Велику частину часу новонароджені малюки проводять в своєму ліжечку. До вибору постільної білизни слід підійти з особливою увагою. Пропонований текстиль відповідає високим стандартам якостям і відповідає європейським критеріям безпеки. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка, по суті, є поліпшеним варіантом бязі. Справа в тому, що для виробництва тканини використовують тонкі кручені бавовняні нитки. Завдяки цьому, тканина поєднує в собі високу міцність з легкістю і ніжністю поверхні.

Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень, навіть на самій ніжній дитячій шкірі, виріб можна використовувати з перших днів життя. Тканина вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Білизна НЕ буде парити і допоможе утримати тепло в холодну пору року. Виріб не накопичує статичну електрику і здатне забезпечити максимум комфорту і зручності.

Текстиль прекрасно піддається пранню, при низьких температурах в тому числі, це особливо важливо, адже дітки часто брудняться. Матеріал характеризується високою зносостійкістю і здатний прослужити довгі роки і витримати до 300 прань, зберігши свою привабливість і корисні властивості. Білизна швидко сохне в природних умовах і легко прасується.

Чудовий комплект постільної білизни для самих маленьких можна купити в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Набір в дитяче ліжечко від TAC, це прекрасний вибір для своєї дитини. Мякий текстиль подбає про комфорт і затишок для малюка. Виріб послужить прекрасним подарунком з нагоди Дня народження або виписки з пологового будинку. Презент відрізняється своєю універсальністю, він точно стати в нагоді молодим батькам і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
3504

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
бязь
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Papatya
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам якісну постільну білизну з полірованого сатину від відомого турецького виробника Arya. Яскравий і барвистий комплект із зображенням ромашок подарує відмінний настрій. Тканина міцна, мяка, приємна на...
Комплект постільної білизни Love You "Серце" STP536
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий, насичений червоний колір, і чудове серце з троянд в чудовому постільній білизні від торгової марки Love You "Серце" . Таким постільною білизною Ви не тільки прикрасите спальню, але і наповніть її відчуттям...
Комплект постільної білизни ALtinbasak Saten
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиві комплекти постільної білизни з сатину від турецької торгової марки Altinbasak стануть для вас приємним придбанням і відмінним доповненням вашої спальні. Комплекти зроблені на високому рівні з якісних...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чарівний комплект постільної білизни Love You Світанок з прекрасним краєвидом лісу залитого сонцем Вам сподобається. Сатинова тканина відображає всю повноту 3D ефекту і глибину малюнка. Тканини високої якості від...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна TAC bebi ARI VIZZ VIZZ Постільна білизна TAC bebi ARI VIZZ VIZZ
rating 0 відгуків
1 125,00 грн
Пропонуємо вам купити постільна білизна TAC bebi ARI VIZZ VIZZ в ліжечко для вашого маленького сонечка. Комплект виконаний одним з кращих турецьких виробників торговою маркою ТАС з мякого ранфорса на основі кращого...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти