Артикул:
10032

скатертина Love

Красива скатертина на стіл Love від турецького виробника прикрасить романтична вечеря і подарує Вам гарний настрій. Виконана з мякою гобеленової тканини і прикрашена оригінальним малюнком, довго буде зігрівати Ваш настрій. Подарункова упаковка. Купити скатертину можна як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 62 бали. Ваш кошик буде загальним 62 бали який можна перетворити на ваучер на 62,00 грн.

1 244,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 220

Колір - білий, рожевий, сірий.

Скатертина Love високоякісного турецького виробництва відрізняється яскравим дизайном і бездоганною якістю. Яскрава червона скатертина в принт у вигляді написів і сердечок, стане відмінним доповненням романтичної вечері. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання - жаккард. Виріб красиво упаковано в подарункову коробку з картону з фірмовим логотипом.

Скатертина - це невідємний елемент декору на кухні і в їдальні. Традиція покривати стіл красивою і дорого тканиною сягає своїм корінням ще в далеке Єгипетське царство. У стародавні часи скатертину мала сакральне значення. Вважалося, що якщо стільниця надійно захищена, то і сімя в повному захисті від бід і негараздів. Сучасні скатертини виконують більш практичні функції. За допомогою текстилю можна швидко прикрасити старі меблі або захистити нову від забруднення і пошкоджень. Красиво сервірований стіл - це ознака хорошого тону і смаку господарів будинку.

Пропоноване виріб виконано з жаккарда, це міцний матеріал високої щільності, який отримують шляхом переплетення різних ниток. За допомогою цього переплетення і створюються красиві і стійкі малюнки. Поліестер - це синтетичні волокна, яке має прекрасні споживчими властивостями і якостями. Скатертина приємна на дотик, відмінно драпірується і не мнеться під час використання. Поверхня володіє водовідштовхувальним ефектом. До синтетиці байдужі шкідливі комахи, тканина не накопичує сторонні запахи і не викликає алергію.

Догляд за скатертиною не завдасть особливого клопоту, текстиль можна прати в пральній машині. Дотримання простих рекомендацій допоможе продовжити термін експлуатації і зберегти привабливий зовнішній вигляд. Температура води для прання не повинна перевищувати 30 градусів, варто використовувати мякі миючі засоби не містять відбілювача. Слід сушити скатертину в ретельно распрямления вигляді при природних умовах. Поверхню можна погладити зі зворотного боку, вибравши режим шовк.

Купити прекрасну скатертину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Доступні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Текстиль стане чудовим вибором в власний будинок. Яскрава скатертина прикрасить будь-яке свято і підкреслить індивідуальність свого власника. Текстиль послужить прекрасним варіантом подарунка для друзів і родичів. Такий презент не має термінів зберігання і обовязково стати в нагоді в побуті.

Деталі товару
10032

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Cicek-Zumrut-8-salfetok
rating 0 відгуків
1 980,00 грн
Скатертина на стіл Cicek Zumrut від відомого турецького виробника стане чудовим придбанням для Вашого будинку. Скатертина доповнена вісьмома серветками такого ж високої якості, що неодмінно допоможе Вам прикрасити...
skatert-arya-fremont-krem-beyaz-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікава скатертину на стіл Arya Fremont Krem-Beyaz стане оригінальною прикрасою Вашого столу. Красива жакардова тканина прикрашена не менше красивим малюнком з переплетення жакардових ниток. Тканина скатертини має...
Нещодавно переглянуто
skatert-love-160-220 skatert-love-160-220
rating 0 відгуків
1 244,00 грн
Красива скатертина на стіл Love від турецького виробника прикрасить романтична вечеря і подарує Вам гарний настрій. Виконана з мякою гобеленової тканини і прикрашена оригінальним малюнком, довго буде зігрівати Ваш...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти