Артикул:
19787

Рушник home basic 50x90

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник home basic 50x90, від відомої турецької торгової марки домашнього текстилю, яка славиться високою якістю і оригінальністю своєї продукції. Виготовлено з 100% натурального бавовняного волокна, тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Рушник має цікаве дизайнерське рішення, вся поверхня прикрашена різнокольоровими смугами, краю обрамлені трьома горизонтальними лініями, які насичені яскравим помаранчевим кольором. Такий виріб обовязково впишеться в будь-який інтерєр за рахунок своєї незвичайності. Такий акуратний і красивий текстиль допоможе створити атмосферу тепла і затишку в домі.

Рушники увійшли в активний ужиток і є найпоширенішим елементом домашнього текстилю. Використання цих виробів відбувається щодня: в ванній кімнаті, на кухні і т.д. Пропоноване виріб відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Натуральна, екологічно чиста поверхня не викликає алергію і подразнень. Рушник рекомендовано для щоденного використання всіма членами сімї, в тому числі і дітьми.

пористих поверхнях отримують шляхом витягування численних петельок, з слабо натягнутої нитки основи. Під час використання махрового рушника здійснюється легкий масаж, який стимулює кровообіг і покращує стан шкіри. Виріб має високий ступінь гігроскопічності, воно швидко вбирає вологу, моментально осушуючи шкіру і даруючи справжній комфорт. Пухка структура добре пропускає повітря, завдяки чому, виріб досить швидко сохне, це перешкоджає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і грибків, запобігає появі неприємного затхлого запаху.

Текстиль простий у використанні в побуті, він не вимагає спеціального догляду, добре переносить часті машинні прання при високих температурах. Сушити виріб рекомендовано в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, таких ка батарея, це може привести до втрати мякості і ніжності. З тієї ж причини, махру не потрібно прасувати, праска може примяти петельки і рушник втратить свої властивості. Текстиль характеризується зносостійкістю і довговічністю, рушник прослужить довгі роки, радуючи своєю мякістю і привабливим зовнішнім виглядом.

Купити такі рушники можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це необхідна придбання в свій будинок, хороший подарунок для друзів і близьких. Високоякісний текстиль порадує всіх без винятку, і довгий час буде нагадувати про уважність та турботі дарувальника.

Деталі товару
19787

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор Ceylins 2-ка ландыши
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам подарунковий набір рушників Ceylins турецького виробництва. У комплекті рушник для обличчя і банний з вишивкою у вигляді прекрасних конвалій в різних колірних рішеннях. Махрова тканина високої...
Полотенце Best Rose bamboo 70*140
rating 0 відгуків
364,00 грн
Якісне банний рушник з бамбукової тканини для Вашого комфорту, зроблене відомим турецьким виробником. Двостороння махра добре вбирає вологу, швидко сохне і зберігає мякість тривалий час. Рушник представлено в...
Набор полотенец Vevien 3 штуки 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для наших покупців ми раді надати кращий текстиль, і цей набір з трьох чудових банних рушників одне з кращих пропозицій. Зроблені турецьким виробником з бавовняної тканини вони швидко вберуть вологу з шкіри,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти