Артикул:
9281

Скатертина Verolli Med-2001

Скатертина Verolli Med-2001 зроблена з кращої гобеленової тканини відомим турецьким виробником. Білосніжна полотно скатертини прикрашено оригінальним малюнком з жакардових ниток, що додає більшої краси і вишуканості. Цю скатертину Ви можете придбати оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 71 бали. Ваш кошик буде загальним 71 бали який можна перетворити на ваучер на 71,00 грн.

1 430,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 220

Скатертина Verolli Med-2001 від популярного і надійного турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання - гобелен. Витончений і вишуканий дизайн здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Сяюча біла поверхня прямокутної форми прикрашена цікавим малюнком, який нанесений шляхом жаккардового переплетення ниток. Текстиль виглядає розкішно і дорого, здатний стати прикрасою будь-якого інтерєру. Комплектується в подарункову упаковку з логотипом фірми.

Неодмінним атрибутом будь-якого торжества є красиво сервірований стіл. Текстиль допомагає створити святкову атмосферу наповнену теплотою і домашнім затишком. Красива скатертина підкреслить прекрасний смак і гостинність господарів будинку. Пропоноване виріб відрізняється своєю універсальністю. На класичній білій поверхні виграшно виглядатиме будь-який посуд. Скатертина підійде як для повсякденного використання в сімейному колі, так і для особливих урочистих випадків.

Гобелен досить щільна і міцна за своєю структурою тканину. Виготовлений з поліестеру матеріал володіє прекрасними споживчими якостями і користується величезним попитом у покупців. Тканина дуже приємна, мяка і ніжна на дотик, прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Текстиль має водовідштовхувальну властивість, не вбирає запахи, що особливо актуально для кухонного вироби. Матеріал нового покоління не викликає алергії і подразнень. Скатертина спокійно можна зберігати в шафі, до поліестеру байдужа нищить їх міль та інші шкідливі комахи.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і простий у використанні. Виріб можна прати в пральній машині при дбайливому режимі. Навіть найстійкіші плями легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Матеріал швидко сохне в природних умовах, стійкий до впливу прямих сонячних променів. Текстиль зберігає свою початкову форму і колір впродовж всього періоду експлуатації. Поверхню можна пропрасувати, в разі необхідності, теплою праскою зі зворотного боку.

Купити чудову скатертину можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно здивують своєю демократичністю і лояльністю. Роблячи покупку, згадайте про друзів і родичів, адже високоякісний текстиль послужить чудовим варіантом подарунка для друзів і родичів з будь-якого приводу.

Деталі товару
9281

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-monica-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина ARYA Monica виконана з декоративного шовку відомим турецьким виробником, щоб дарувати Вам гарний настрій кожного разу, коли Ви будете накривати святковий стіл для Ваших близьких і рідних. Тканина легко...
Скатертm KAYAOGLU  Lux Dantella
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 482,40 грн 1 744,00 грн
Відомий турецький виробник зробив для Вас чудову скатертину на стіл KAYAOGLU Lux Dantella gumus . Чудове полотно високої щільності прикрашено гарними квітами, виконаних з використанням жаккардового переплетення. Це...
skatert-verolli-pano-gipur
rating 0 відгуків
1 288,00 грн
Скатертина на стіл Verolli Pano гіпюр ще один цікавий і гарний варіант святкових скатертин від відомого турецького виробника. Така скатертина неодмінно прикрасить Вашу кухню та святковий стіл, а висока щільність...
Нещодавно переглянуто
skatert-verolli-med-2001 skatert-verolli-med-2001
rating 0 відгуків
1 430,00 грн
Скатертина Verolli Med-2001 зроблена з кращої гобеленової тканини відомим турецьким виробником. Білосніжна полотно скатертини прикрашено оригінальним малюнком з жакардових ниток, що додає більшої краси і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти