Артикул:
9999

Скатертина Verolli VIP Santuk

Скатертина Verolli VIP Santuk з серветками, кількістю вісім штук, і доповнена власниками стане точно гідною прикрасою Вашого столу. Мяка тканина органза виглядає презентабельно і дорого, а оригінальна облямівка з гіпюру прикрашена декоративним камінням доповнюють загальну красу скатертини. Скатертина можна придбати оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині. Подарункова упаковка.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 182 бали. Ваш кошик буде загальним 182 бали який можна перетворити на ваучер на 182,00 грн.

3 656,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 220

серветки - 35 х 35 х 8 + утримувачі

доріжка - 35 х 160

Скатертина Verolli VIP Santuk від популярної турецької торгової марки, яка широко відома за межами своєї батьківщини. Виробник ретельно стежить за відповідністю своєї продукції високим стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить - 100% поліестер, тканина виконання - органза. Біла скатертина класичної прямокутної форми прикрашена по краю витонченим мереживом. Виріб виглядає дуже ошатно і елегантно. У комплекті до скатертини йдуть серветки з того ж матеріалу. Такий гарнітур здатний прикрасити будь-який інтерєр, наповнивши атмосферу урочистістю і теплом. Поставляється в красивій коробці від виробника.

Красиво сервірований стіл завжди вважався ознакою хорошого тону і смаку. Пропоноване виріб має прекрасні споживчими якостями і властивостями. Текстиль здатний задовольнить найвибагливіших покупців. Поліестер - це новий синтетичний матеріал, який характеризується міцністю і доступністю. Пропонована скатертину шикарно виглядає, має мяку і приємну поверхню. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання.

Виріб має водовідштовхувальну властивість і здатне надійно захистити стільницю від бруду та пошкоджень. Такий текстиль допоможе швидко оновити старі меблі і змінити обстановку в кімнаті. На білосніжній скатертині буде чудово виглядати будь-який посуд. Виріб підійде для особливо урочистих випадків і для тихих сімейних вечерь.

Синтетичні волокна характеризуються міцністю і зносостійкістю. Матеріалу не страшні шкідливі комахи, такі як нищить їх міль та кліщі. Текстиль можна спокійно зберігати в шафі, він збереже свою привабливість і гладкість поверхні. Виріб піддається пранню в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується вибрати дбайливий режим і використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити скатертину потрібно в ретельно распрямления вигляді, при природних умовах. Текстиль швидко сохне і не боїться впливу сонячних променів. Поверхня, при необхідності, дозволено пропрасувати теплою праскою зі зворотного боку.

Купити розкішну скатертину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане вигідним придбанням і прекрасним вибором для особистого користування. Варто сказати, що скатертина це чудовий варіант подарунка для друзів і родичів по будь-якого свята і торжества.

Деталі товару
9999

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
органза
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
гіпюр, декоративне каміння
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-magnolia-160-220
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 422,10 грн 4 026,00 грн
Святкова скатертина на стіл ARYA Magnolia подарує Вам відмінний настрій і прикрасить Ваше застілля своїм яскравим зовнішнім виглядом. Мяка жакардова тканина турецького виробництва має приємну текстуру і доповнена...
skatert-arya-downey-kahve-beyaz-156-229
rating 0 відгуків
4 203,00 грн
Скатертина на стіл Arya Downey Kahve-Beyaz чудове придбання для будь-якої господині, яка шукає не тільки практичність, але і красу і вишуканість. Турецький виробник зробив для Вас чудову скатертину, щоб Ви і Ваші...
Скатертm KAYAOGLU  Lux Dantella
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 482,40 грн 1 744,00 грн
Відомий турецький виробник зробив для Вас чудову скатертину на стіл KAYAOGLU Lux Dantella gumus . Чудове полотно високої щільності прикрашено гарними квітами, виконаних з використанням жаккардового переплетення. Це...
Нещодавно переглянуто
skatert-VEROLLI-VIP-SANTUK-organza skatert-VEROLLI-VIP-SANTUK-organza
rating 0 відгуків
3 656,00 грн
Скатертина Verolli VIP Santuk з серветками, кількістю вісім штук, і доповнена власниками стане точно гідною прикрасою Вашого столу. Мяка тканина органза виглядає презентабельно і дорого, а оригінальна облямівка з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти