Артикул:
20809

Скатертина Love You 130 * 180

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
945,20 грн 1 112,00 грн -15%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 130 х 180

Скатертина Love You 130 * 180 від відомого українського виробника текстилю для дому. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання - штучний шовк. Білосніжна поверхня скатертини оздоблена шикарною вишивкою, яка має рельєфну текстуру. Ніжні візерунки переплітаються з бузковими квітками, вишивка проходить по центру скатертини і по краях. Текстиль стане прикрасою будь-якої кухні і їдальні, створить святкову атмосферу в домі. Поставляється текстиль у фірмовій поліетиленовій упаковці, яка має презентабельний вигляд.

Красиво сервірований стіл не залежно від того звичайний чи день або торжество, свідчить про добрий смак господині будинку. Скатертина для столу є універсальним виробом, який виконує безліч завдань на кухні і в їдальні. Перш за все, виріб служить декором і захистом для меблів.

Пропонована модель дуже практична і надійна, вона підійде як для особливих випадків для прикраси святкового столу, так і для повсякденного використання. Використовувана тканина дуже міцна і характеризується високою зносостійкістю. Гладка поверхня з благородним блиском прекрасно драпірується і практично не мнеться, зберігаючи гарний доглянутий вигляд. Скатертина допоможе приховати дефекти старих меблів і оновити інтерєр, а також захистить нові меблі від забруднень і пошкоджень.

Виріб простий у використанні і не завдасть особливого клопоту в догляді. Використовувана тканина має властивість відштовхувати жир і воду. Забруднення легко виводяться, навіть у прохолодній воді, для прання слід вибрати дбайливий режим. Сушити скатертину слід в распрямлённом вигляді при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. При необхідності виріб можна пропрасувати зі зворотної сторони вибравши низький температурний режим на прасці. Дотримання простих рекомендацій по догляду дозволять продовжити термін експлуатації і зберегти привабливий зовнішній вигляд текстилю.

Купити таку вишукану скатертину можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Продукція, це чудовий вибір в свій будинок, текстиль прикрасить і створить неповторну атмосферу тепла і домашнього затишку. Виріб так само послужить прекрасним варіантом подарунка для друзів і близьких. Кожна господиня високо оцінить бездоганну якість і красу скатертини, яка довгий час буде нагадувати про чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
20809

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
шовк
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-verolli-ed-180
rating 0 відгуків
1 968,00 грн
Скатертина на стіл Verolli ED-180 вражає своєю вишуканістю та оригінальністю. Турецький виробник використовував кращу тканину для краси Вашого будинку і інтерєру. Вона прикрашена приємною бахромою, яка доповнює цю...
skatert-KAYAOGLU-Kamelya-Krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 494,35 грн 4 111,00 грн
Скатертина Kayaoglu Kamelya Krem стане красивою і цікавою деталлю інтерєру Вашого будинку. Виконана турецьким виробником з кращої тканини і на високому рівні якості, ця скатертина буде радувати Ваш погляд тривалий...
skatert-arya-fremont-krem-beyaz-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікава скатертину на стіл Arya Fremont Krem-Beyaz стане оригінальною прикрасою Вашого столу. Красива жакардова тканина прикрашена не менше красивим малюнком з переплетення жакардових ниток. Тканина скатертини має...
Скатерть Verolli KDK + 8 салф.
rating 0 відгуків
1 580,00 грн
Чудова скатертину Verolli KDK відмінно придбання для вашої кухні або вітальні. Чудове жаккардовое полотно прикрашене приємними ніжними пелюстками, і ця пишнота доповнюють ще вісім білосніжних серветок. Турецькі...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти