Артикул:
9280

Скатертина Verolli Dragon

Це дуже оригінальна скатертину Verolli Dragon турецького виробництва створена для дійсно екстравагантних і екстраординарних покупців. Скатертина зроблена з гобеленової тканини, доповненої оригінальним малюнком, з використанням жаккардового переплетення у вигляді драконів. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 18 бали. Ваш кошик буде загальним 18 бали який можна перетворити на ваучер на 18,00 грн.

370,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 200

Колір - білий, крем, сірий.

Скатертина Verolli Dragon високоякісного турецького виробництва. Торгова марка добре себе зарекомендувала і користується популярністю на європейському ринку. До складу виробів входить 100% поліестер, тканина виконань гобелен високої щільності. Малюнок нанесений за допомогою жаккардового переплетення ниток. Дана модель відрізняється своєю оригінальністю, вона підійде для екстравагантних особистостей. Прямокутна скатертину сірого кольору (є моделі в білому і кремовому також) прикрашена зображеннями дракона. Текстиль підійде для створення фантастичною атмосфери і точно сподобається любителям фентезі. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Красива скатертина здатне миттєво перетворити інтерєр і створити затишний фон в будинку. Традиція прикрашати стіл сягає в далеке минуле і має сакральне значення. Вкрита стільниця вважається захистом від негативної енергії для сімї. У сучасному світі скатертину виконує практичну функцію, захищаючи меблі від пошкоджень і забруднень, а так само декоративну, приносячи естетичну насолоду своїм зовнішнім виглядом.

Гобелен - це дуже красива і міцна тканина, яку отримують шляхом складного переплетення ниток. Поліестер є найбільш поширеним матеріалом в текстильній промисловості, на його частку припадає 50% відсотків всіх речей. Синтетичний матеріал володіє прекрасними споживчими якостями, він доступний і практичний, завдяки чому, користується величезним попитом і любовю споживачів.

Пропонована скатертину чудово драпірується, не мнеться, стійка до розтягування і іншим фізичним впливів. До матеріалу байдужа нищить їх міль та інші шкідливі комахи. Навіть після тривалого зберігання в шафі, поверхня залишається рівною і виглядає свіжо. На дотик виріб мяке і ніжне, склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Матеріал не пропускає рідини і має властивість відштовхувати забруднення.

Текстиль простий в догляді, його можна прати в пральній машині при температурі води не вище 40 градусів. Найскладніші жирні плями легко відпираються, без додаткових зусиль. Для прання краще вибрати дбайливий режим. Виріб швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу ультрафіолету. Незважаючи на багаторазове використання, скатертину збереже свій новий зовнішній вигляд і форму. Поверхня рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Купити екстраординарний текстиль можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Пропонована модель скатертини прикрасить будинок і підкреслить яскраву індивідуальність свого власника. Текстиль послужить оригінальним подарунком для любителів всього незвичайного.

Деталі товару
9280

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-pezza-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина ARYA Pezza , виконана в яскравих відтінках і приємному дизайні, сподобається всім любителям душевних розмов за чашкою гарячого чаю. Скатертина від відомого турецького виробника прикрасить Вашу кухню і...
skatert-KAYAOGLU-Rose
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 207,00 грн 1 420,00 грн
Скатертина Kayaoglu Rose - прекрасна прикраса будь-якого столу, виконане з білосніжною мякої тканини високої щільності відомим турецьким виробником. Ця скатертина підкорить Вас своєю красою і якістю виконання....
skatert-VEROLLI-VIP-DARK-BASKILI-gobelen
rating 0 відгуків
1 611,00 грн
Скатертина Verolli VIP Dark Baskili з красивими серветками в кількості восьми штук і доріжкою, безсумнівно кращий комплект для Вашого святкового столу. Гобеленова тканину легко лягає на будь-яку поверхню, а...
скатертина Emir
rating 0 відгуків
809,00 грн
Пропонуємо Вам цікаву і оригінально прикрашену скатертину Emir від турецького виробника. Виконана з мякою гобеленової тканини, вона має високу щільність, що дозволить Вам прикрасити будь-який святковий стіл....
Нещодавно переглянуто
скатерть Verolli Dragon скатерть Verolli Dragon
rating 0 відгуків
370,00 грн
Це дуже оригінальна скатертину Verolli Dragon турецького виробництва створена для дійсно екстравагантних і екстраординарних покупців. Скатертина зроблена з гобеленової тканини, доповненої оригінальним малюнком, з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти