Артикул:
11044

Скатертина Cicek Agova Simge

Чудова скатертину на стіл Cicek Agova Simge зробить Ваше свято набагато приємніше і світліше. Красиве кремове полотно прикрашене вишитим малюнком квітів, що додасть Вашого святкового столу більш вишуканий зовнішній вигляд. Тканина легко чиститься і стійка до машинного прання. Купити скатертину Ви можете як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 52 бали. Ваш кошик буде загальним 52 бали який можна перетворити на ваучер на 52,00 грн.

1 047,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 220

Колір - крем, беж.

Скатертина Cicek Agova Simge з гобеленової тканини складається з 100% поліестеру. Популярна турецька торгова марка має бездоганну репутацію і користується великим попитом на європейському ринку. Ніжна скатертину кремового кольору оздоблена вишивкою квітів. Текстиль прекрасно впишеться в будь-який інтерєр вітальні або їдальні. Виріб наповнить атмосферу в домі теплотою і затишком. Комплектується в презентабельну упаковку з картону від виробника.

Традиція прикрашати стіл дорогим відрізом тканини налічує багатовікову історію. У давнину скатертину виконувала ще й сакральну функцію. У сучасному світі текстиль виконує більше практичне і декоративне призначення. Красиво сервірований стіл асоціюється з гостинністю і хорошим тоном. За допомогою скатертини можна швидко змінити атмосферу на більш святкову, декорувати старі меблі і захистити нову від пошкоджень і забруднень.

Поліестер - це один з найпоширеніших видів синтетичної тканини, з нього виробляють приблизно половину всього текстилю. Матеріал дуже міцний і довговічний, мякий і приємний на дотик. Виробу не страшні нищить їх міль та інші шкідливі комахи, в синтетиці не заводяться кліщі і не росте цвіль. Матеріал важко мне, стіл завжди буде мати бездоганний зовнішній вигляд. Склад виробу повністю безпечний і гіпоалергенний.

Тканина володіє водовідштовхувальним ефектом, на поверхні не утворюються стійкі плями, часто скатертину досить просто протерти і витрусити. Виріб можна прати в пральній машині, температура води не повинна перевищувати 30-40 градусів. Для продовження терміну експлуатації краще відмовитися від автоматичного віджиму. Матеріал моментально висихає в природних умовах, стійкий до сонячного світла і зберігає рівну поверхню. Якщо скатертина вимагає прасування, її можна проутюжить зі зворотного боку теплою праскою.

Купити таку чудову скатертину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно здивують своєю доступністю. Скатертина стане вигідним придбанням у власний будинок, адже вона прикрасить будь-яке свято і торжество. Текстиль також буде чудовим подарунком з будь-якого приводу і нагоди, для друзів і родичів, і для колеги по роботі. Виріб прослужить довгі роки, нагадуючи своєму господареві про виявлену турботу і про чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
11044

Характеристики

категорія товару
скатертини
склад тканини
поліестер - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1009-5-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Комплект столової білизни, 5 одиниць DV-T-1009 від турецького виробника - це безперечно один з кращих комплектів для Вашого святкового столу. Жакардова тканина, цікавий малюнок і красивий мереживний кант...
skatert-magija-sna-145-220
rating 0 відгуків
1 030,00 грн
Скатертина "Магія Сну" зроблена якісно з мякої тканини високої щільності відомим виробником, зарекомендували себе, як один з кращих виробників текстильної продукції для дому. Скатертина прикрашена етнічними...
skatert-Cicek-Menekse-160-220-kolca
rating 0 відгуків
1 224,00 грн
Купити скатертину Cicek Menekse кільця найкраще любителям вишуканості та ексклюзивності в оформленні святкових столів. Турецький виробник створив для Вас чудову скатертину і серветки, прикрасивши їх вишуканими...
skatert-VEROLLI-Bamboo-Set-8-salfetok
rating 0 відгуків
2 369,00 грн
Скатертина Verolli Bamboo Set краща прикраса для Вашого столу. Гобеленова тканину скатертини зроблена на основі ниток з бамбукового волокна, що робить її щільною і мякою. Також скатертину доповнена декоративними...
Нещодавно переглянуто
skatert-Cicek-Agova-Simge skatert-Cicek-Agova-Simge
rating 0 відгуків
1 047,00 грн
Чудова скатертину на стіл Cicek Agova Simge зробить Ваше свято набагато приємніше і світліше. Красиве кремове полотно прикрашене вишитим малюнком квітів, що додасть Вашого святкового столу більш вишуканий зовнішній...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти