Артикул:
21255

Постільна білизна KRISTAL Classic mavi

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Classic mavi від турецького виробника домашнього текстилю. Торгова марка завоювала любов і довіру покупців високою якістю і надійністю своєї продукції. До складу білизни входить 100% бавовна Егейського походження, тканину виконання - ранфорс. Дизайн білизни вражає своєю красою і здатний задовольнити найвишуканіший смак. Модель виконана в модних відтінках синього і блакитного кольорів. Низ підодіяльника оформлений клітиною, поверх якої зображені пишні квітучі півонії, наволочки так само прикрашені квітами, а простирадло однотонна, світло - блакитного кольору. Комплектується в фірмову упаковку від виробника.

Натуральний екологічно чистий склад полотна гарантує безпеку і гіпоалергенність вироби. Текстиль не викликає подразнень, навіть на самій чутливій шкірі. Білизна володіє всіма корисними якостями бавовняного волокна. Поверхня здатна швидко поглинати вологу, при цьому вона залишається сухою на дотик. Пориста структура вільно пропускає повітря, дозволяючи клітинам шкіри в повній мірі насичуватися киснем. Висока повітропроникність виключає появу парникового ефекту і запарювання. Головною особливістю ранфорса, вважається здатність підлаштовуватися під температуру в кімнаті. Комплект буде зручний для всесезонного використання. У спеку білизна добре охолоджує, а в холод - зігріває.

Від інших бавовняних аналогів тканину відрізняється більш щільним діагональним плетінням ниток. Бавовняні волокна піддаються додатковому очищенню і скручування. Завдяки такому способу виробництва, тканина виходить легкої і ніжною, з більш гладенькою поверхнею. Ранфорс характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. Текстиль красиво драпірується і не мнеться під час використання.

Для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного чи ручного прання, при температурі води 30-40 градусів. Сушити білизну рекомендується при природних умовах, в распрямления вигляді. При необхідності рекомендується пропрасувати поверхню при середній температурі праски.

Купити пропонований текстиль можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль високої якості стане вигідним капіталовкладенням і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Слід зазначити, що виріб послужить чудовим подарунком для друзів і родичів. Постільна - це один з найбільш поширених видів домашнього текстилю, такий презент завжди актуальний і затребуваний. Текстиль можна піднести на Ювілей, Новий рік, Новосілля і з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
21255

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор Alceyz Gipurlu Pike Set
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір постільної білизни і покривало Alceyz Gipurlu Pike Set чудово виглядає в будь-якому інтерєрі спальної кімнати. Турецький виробник подбав про високу якість виробів для Вашого задоволення. Вироби...
Комплект постельного белья TAC SATEN  SAVA
rating 0 відгуків
3 601,00 грн
Представляємо Вам комплект постільної білизни турецького виробництва Tac Saten Sava. Вироби виготовлені з сатину високої якості. Малюнок поєднує леопардовий принт і акуратну клітку в бежево-чорних тонах з...
Комплект постельного белья HOBBY ранфорс Mirage
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити дивовижний комплект постільної білизни HOBBY ранфорс ASSOS від турецького виробника - подарувати комфорт під час відпочинку і зняти втому. Красиві візерунки на фіолетовому тлі створять потрібну атмосферу в...
Love You Детский td 182
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Гарний дитячий комплект постільної білизни від торгової марки Love You прикрашений яскравими героїнями мультфільму Вінкс, що неодмінно сподобається Вашим дітям. Постільна зроблено з сатину приємною мякості і високої...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти