Артикул:
20395

Постільна білизна Cotton Box Minimal LIKE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box Minimal LIKE виготовлений з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс. Турецька торгова марка славиться високою якістю і наймоднішими дизайнерськими рішеннями в оформленні текстилю. Пропонований комплект виконаний колірній гамі бузкових і синіх кольорів. Вся поверхня прикрашена абстрактним малюнком, який нагадує клітку. Білизна виглядає дуже ошатно і ефектно. Продається виріб в красивій подарунковій упаковці від виробника.

Затишок і комфортний побут залежать від дрібниць, які нас оточують. Високоякісне пропоноване постільна білизна буде чудово справлятися не тільки зі своїм прямим призначенням, але і приносити естетичне задоволення. Ранфорс - це новий вид бавовняної тканини, яка володіє чудовими споживчими характеристиками. Для виробництва використовують тонкі бавовняні нитки, які піддають додатковому очищенню, потім нитки міцно скручують між собою. Завдяки такій технології, матеріал незважаючи на високу щільність, виходить легким і ніжним, по відчуттях нагадує поплін.

Текстиль добре лягає, не утворюючи складок і заломів. Поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі. Білизна характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Тканина здатна всотати 5-у частину вологи від власної ваги, при цьому зберігши відчуття сухості. Завантажені речі ще не парити, адже вільно пропускає повітря, шкіра буде дихати. Виріб не накопичує статичну електрику, що дозволяє повністю відпочити під час сну всім системам і органам. Постільна білизна з ранфорса є універсальним і підійде для всесезонного використання. Взимку воно допоможе зігрітися і утримати тепло, а в літню спеку порадує приємною прохолодою.

Текстиль не вибагливий у догляді і славиться високою зносостійкістю і міцністю. Добре переносить часті машинні прання. Сушити виріб краще в распрямления вигляді в провітрюваному місці. Поверхня залишається рівною і гладкою, білизна рідко потребує прасування. Стійко до сонячного світла, не линяє і зберігає свою первинну форму.

Купити такий чудовий набір постільної білизни від відомої фірми, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Постільний текстиль, це чудовий варіант дорого подарунка, який можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу.

Деталі товару
20395

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Beatrice Coral
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якщо Вам подобаються яскраві соковиті тони в інтерєрі, зверніть увагу на цей ошатний комплект постільної білизни. Здається, що радість і гарний настрій оселилися в спальні разом з такою гарною моделлю Beatrice Coral...
КПБ Tirotex  бязь 2 нестандарт
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий вибір постільної білизни представлений тираспольській фабрикою у вигляді нестандартних комплектів. Якісна бязь, натуральна бавовна і відоме якість по всій Україні. Такий комплект постільної білизни відмінно...
Комплект постільної білизни First Choice 3 D ROWING
SALE
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 091,90 грн 4 814,00 грн
Постільна білизна First Choice 3 D виконано з сатиновою тканини високої якості. Обємне 3D зображення виглядає дуже реалістично. Таким постільною комплектом ви зможете порадувати і себе і своїх близьких, а будь-який...
Комплект постільної білизни Bella Dona шовк Пекін
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна прикрашено зображенням дивовижних квітів, які гармоніюють з глянцем тканини. Це постільна білизна поєднує східний шик і таємничу елегантність. Комплект зроблений якісно з використанням...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти