Артикул:
20394

Постільна білизна Cotton Box Minimal GUSTO

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box Minimal GUSTO від провідного виробника високоякісного домашнього текстилю, родом із сонячної Туреччини. Продукція складається з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс. Текстиль має модне дизайнерське оформлення, білизна пошито з тканин компаньйонів, які вигідно гармоніюють між собою. Виріб поєднує в собі два основних кольори - ліловий і синій, поверхня орнаментована в грецькому стилі. Комплектується в фірмову презентабельну коробку з картону.

Постільна білизна один з найпоширеніших предметів домашнього текстилю, воно присутнє в кожному будинку і використовується щодня усіма членами сімї. Ранфорс - це новий вид тканини, який встиг завоювати любов і довіру споживачів по всьому світу. Для виробництва тканини бавовна піддають глибокому очищенню, а потім нитки сильно скручую для додання міцності. Матеріал по щільності перевищує бязь, а за відчуттями нагадує поплін, поверхня мяка і ніжна. Текстиль відмінно драпірується і рівно лягає на матрац, не ковзає під час використання.

Виріб має прекрасні споживчими властивостями і здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Постільна відповідає міжнародним санітарним нормам, не викликає алергію і подразнень. Головною особливістю ранфорса вважаються його теплорегулюючі функції. Білизна як би підлаштовується під навколишнє середовище, забезпечуючи максимально комфортну температуру. У спеку поверхню подарує прохолоду і свіжість, а в зимовий період - огорне теплом і допоможе зігрітися. Виріб має високу гігроскопічність і повітропроникність, не накопичує пил і статичну електрику.

Текстиль простий в побуті, для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендується машинне або ручне прання за допомогою миючих засобів. Матеріал стійкий до впливу високих температур і сонячного світла. Швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну поверхню, практично не потребує прасування.

Набір елітної постільної білизни - це чудовий вибір для себе і на подарунок. Купити такий виріб можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Такий комплект послужить презентом для друзів і родичів, він відрізняється універсальністю та актуальністю. Білизна буде протягом довгих років радувати свого власника, нагадуючи про чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
20394

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You Ретро
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Love You Ретро виглядає класно і розкішно. Обємне зображення дорогої машини і шикарного будинку створить у Вашій спальні особливу атмосферу. Сатин високої якості дуже мякий і міцний, сон...
Комплект постельного белья Love You сатин Юнона
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Красиве постільна білизна від відомого виробника, порадує Вас своєю якістю, мякістю сатиновою тканини і приємним відтінком ніжного рожевого кольору. Якісно зроблений малюнок стане оригінальною прикрасою декору вашої...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Легкість"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір постільної білизни Love You сатин "Легкість" , виконаний в світло-зелених тонах, прикрашений світло-бузковими і бежево-рожевими квітами, стане яскравим і красивим акцентом у Вашій спальні! Зворотний бік...
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Iris
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити гарний комплект постільної білизни з турецького сатину від торговельної марки Arya - прикрасити спальню і наповнити її романтичним настроєм. Комплект постільної білизни прикрашений гілочками з яскравими...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти