Артикул:
20396

Постільна білизна Cotton Box Minimal MUST

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Постільна білизна Cotton Box Minimal MUST від провідного турецького виробника високоякісного текстилю для дому. Тканина виконання - ранфорс до складу входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна вищого сорту. Оригінальний дизайн текстилю з імітацією плетіння в сіро лососевих відтінках, прекрасно доповнить і прикрасить будь-який інтерєр. Виріб відповідає міжнародним санітарним нормам і відповідає високим критеріям якості. Комплектується в подарунковий варіант фірмової упаковки.

У створенні комфортного та затишного побуту важлива кожна дрібниця. Постільна білизна є одним з найпоширеніших предметів домашнього ужитку. Пропонований комплект має прекрасні споживчими якостями і допоможе створити всі умови для здорового і міцного сну. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яку відрізняє спосіб виробництва. Матеріал має щільне плетіння, яке в рази вище ніж у бязі, для виготовлення використовують додатково оброблені тонкі бавовняні нитки, які потім сильно скручують. Завдяки таким особливостям, ранфорс отримує високу міцність і зносостійкість, при цьому зберігає легкість і ніжність поверхні.

Виріб добре пропускає повітря і ніби дихає, виключаючи виникнення парникового ефекту. Висока гігроскопічність тканини дозволяє вбирати до 1/5 рідини від власної ваги, при цьому зберігаючи відчуття сухості. Білизна не накопичує статичну електрику, що дозволяє відновитися всім системам і органам. Текстиль вміє підлаштовуватися під навколишнє середовище і має функцію терморегуляції. Влітку постільна порадує прохолодою, а взимку теплом і затишком.

Виріб не вимагає спеціального догляду, підходить машинна і ручна прання при температурі води 40 градусів. Сушити білизну рекомендується в распрямления вигляді в природних умовах. Матеріал стійкий до впливу ультрафіолетових променів і не дає усадки. Поверхня залишається рівною і гладкою, рідко потребуючи прасування, що економить час і сили господинь.

Придбати шикарний комплект постільної білизни можна, оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це вигідне капіталовкладення і чудовий вибір, який забезпечить сімю текстилем на довгий час. Домашній текстиль, це універсальний і завжди затребуваний подарунок, який здатний порадувати всіх без винятку. Презент можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, друзям і близьким родичам.

Деталі товару
20396

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box Bamboo GRI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box Bamboo GRI замечатеьний вибір для вашої спальні. комплект зроблений з мякої сатиновою тканини на основі бамбукового волокна, що подарує вашому тілу приємну прохолоду в літню пору і збереже...
Постільна білизна TAC DELUX SATEN LAOS KAHVE
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN LAOS євро KAHVE сподобається Вам з першого погляду. Купивши такий комплект, Ви безсумнівно прикрасите свою спальню і доповніть інтерєр вишуканим малюнком. Постільна...
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Rosebella Black
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 216,40 грн 3 784,00 грн
Яскраве постільна білизна від турецького виробника захоплює обємним реалістичним малюнком. Купити комплект постільної білизни ARYA Сатин Rosebella Black - подарувати неповторні відчуття і додати фарб в інтерєр Вашої...
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0026
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна з сатину від турецького виробника, прикрашене яскравими логотипами і кліткою. Зроблене з сатину високої якості, таке постільна білизна подарує Вам чудовий сон і відпочинок. А яскравий...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти