Артикул:
19991

Постільна білизна TAC saten Luana kahve

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC saten Luana kahve від турецького виробника з бездоганною репутацією. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання - сатин, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Цікаве дизайнерське оформлення у вигляді листяного принта прикрасить будь-який інтерєр, будь то заміський будинок або квартира в сучасному стилі. Великі листи тропічних дерев прикрашають всю поверхню, виконану в натуральних бежевих відтінках. Комплектується білизна в презентабельну упаковку від виробника.

Постільна білизна асоціюється з домашнім теплом і затишком, це необхідна і корисна річ в кожному будинку. Якість сну прямо повязане з характером обраного вироби. Продукція виготовлена на новітньому обладнанні з застосуванням останніх розробок в текстильній промисловості. Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає подразнень і алергії, білизна рекомендовано для щоденного використання.

Сатин - це дуже щільна і міцна за своєю структурою тканину. Для виготовлення використовують два види ниток: товсті для основи, більш тонкі і сильно скручені - для лицьової частини. Із зовнішнього боку матеріал виходить гладким і блискучим, а внутрішня частина мяка і шорстка. Завдяки такій особливості, білизна чудово драпірується і не совається під час використання. Наволочки, простирадла і підковдри з сатину не мнуться і не втрачають свіжого вигляду. Постіль завжди буде виглядати акуратно і красиво.

Текстиль має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню. Постільна білизна ані холодний і не парить, його буде комфортно використовувати протягом усього року. Виріб не накопичує пил і статичну електрику.

У побуті текстиль не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води 40 градусів, сушити постільна слід в природних умовах. При необхідності можна пропрасувати зі зворотної сторони. Навіть після 300 прань виріб буде виглядати як новий.

Купити елітний комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Таке придбання принесе багато радості і приємних відчуттів, це вигідне капіталовкладення, так як білизни вистачить на довгі роки активної експлуатації. Текстиль послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів. Це універсальний і завжди актуальний подарунок.

Деталі товару
19991

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You Місто
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна від відомого турецького виробника Love You - прикрасити інтерєр Вашої спальні відмінною деталлю. Чудовий комплект постільної білизни прикрашений яскравим зображенням нічного міста. Також варто...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти