Артикул:
19625

Постільна білизна TAC Ranforce Leila

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна TAC Ranforce Leila від кращого турецького виробника домашнього текстилю. Нова тканина ранфорс складається з 100% натурального бавовняного волокна. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом при використанні новітнього обладнання. Виріб відповідає міжнародним санітарним нормам і стандартам якості. Дизайн постільної білизни дуже зворушливий і витончений, ніжно - рожева поверхня прикрашена квітковою композицією, що нагадує розпис маслом по полотну. Текстиль здатний прикрасити будь-який інтерєр, ліжко завжди буде виглядати красиво і нарядно. Поставляється набір в презентабельною коробці з логотипом фірми.

Кожен знає важливість сну для нормальної життєдіяльності людини. Важливо створити максимально комфортні умови, які сприятимуть якісному відпочинку. Пропоноване постільна білизна має низку переваг і чудових якостей, за що і користується великою популярністю серед споживачів. Ранфорс - це нова тканина, яка, по суті, є поліпшеним варіантом бязі. Легка і ніжна за структурою тканина володіє високою щільністю і міцністю, яка досягається завдяки використанню сильно скручених бавовняних ниток. Гладуняк поверхню прекрасно драпірується і не мнеться під час використання.

Текстиль характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Тканина швидко поглинає виділяється тілом вологу і виводить її на поверхню, зберігаючи відчуття сухості і комфорту. Тіло безперешкодно дихає, що дозволяє підтримувати оптимальний тепловий баланс. Постільна з ранфорса здатне як би підлаштовуватися під навколишнє температуру. Влітку поверхня подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися. Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль не накопичує статичну електрику.

Білизна не вибагливі у догляді і чудово переносить часті машинні прання. Текстиль стійкий до сонячного світла, механічного впливу і високих температур. Виріб зберігає свій привабливий зовнішній вигляд, форму і кольори, навіть після 300 прань. Поверхня практично не мнеться і не вимагає постійної прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Купити чудовий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині за прийнятною ціною, як оптом, так і в розніцу.Текстіль прикрасить будинок і допоможе створити атмосферу тепла і затишку. Це прекрасний варіант універсального подарунка для друзів і родичів, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19625

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ ARYA Люкс Сатин Шовк  Rubina
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 652,85 грн 3 121,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA Rubina зробить Вашу спальню ошатною і акуратною. Чудово підходить для щоденного застосування і подарує комфортний сон і відпочинок. Тканина блискуча і щільна, легка і приємна на дотик....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти