Артикул:
19624

Постільна білизна TAC ranforce Selena

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC ranforce Selena від відомого турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. Процес виробництва проходить під ретельним контролем, продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% високоякісний бавовна, тканина виконання - ранфорс. Ніжна постільна білизна наповнить атмосферу спальні легкістю і домашнім затишком. Виконане в рожевих відтінках білизна прикрашено принтом з пурхають метеликів, квітів і наборів нот. Комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника.

Сон, це важлива частина життя кожної людини, яка впливає на самопочуття і здоровя людини. Поряд з ліжком, матросом і іншими факторами, на якість сну впливає і характер постільної білизни. Пропоноване постільна білизна володіє прекрасними властивостями і характеристиками, які здатні задовольнити найвимогливіших покупців.

Ранфрс - це тканина нового покоління, яка, по суті, є поліпшеним варіантом бязі. Для виготовлення використовують сильно скручені бавовняні нитки. Щільна і міцна тканина дуже ніжна на дотик, легка і повітряна. Текстиль прекрасно драпірується, не мнеться і не сповзає з матраца. Постіль завжди буде виглядати охайно і свіжо, як ніби її тільки застелили. Натуральна поверхня не викликає алергії подразнень на шкірі.

Виріб характеризується високою гігроскопічністю, тканина швидко вбирає зайву вологу і виводить її на поверхню. Текстиль пропускає повітря і забезпечує правильний теплообмін. Ранфорсное білизна здатна підлаштовуватися під навколишнє середовище, в спеку воно подарує приємну прохолоду, а зимової ночі зігріє. Поверхня не накопичує статичну електрику і пил.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду для підтримки чистоти і гігієнічності, досить машинного чи ручного прання при використанні миючих засобів. Виріб швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну поверхню і колір. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони. Комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, доставляючи радість і задоволення своєму власникові.

У нашому інтернет магазині можна придбати такий комплект за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Роблячи покупки для себе, згадайте про друзів і родичів, адже це чудовий варіант подарунка, який відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю.

Деталі товару
19624

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ сатин кружево голубой
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Купити повітряний постільна білизна від турецької торгової марки Love You - прикрасити інтерєр елегантною спальні. Виконано в блакитному кольорі і прикрашено тонким мереживом. Ви відчуєте себе на мякому і легкому...
Комплект постільної білизни ALtinbasak Saten
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиві комплекти постільної білизни з сатину від турецької торгової марки Altinbasak стануть для вас приємним придбанням і відмінним доповненням вашої спальні. Комплекти зроблені на високому рівні з якісних...
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0080 Хонсю
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Перед Вами чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника. Виконаний в японському стилі, прикрашений квітами різних відтінків на білому тлі, нагадує свіжий сніг, який випав. Безсумнівно, таким...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти